Zon, zee, strand: Hoe kom ik mooi voor de dag!

Zon, zee, strand: Hoe kom ik mooi voor de dag!

Het jaar 2018 is een jaar dat zich laat kenmerken door veel zon en mooi weer. De kans is groot dat je de afgelopen weken al meerdere dagen aan het zwembad of aan het strand doorgebracht hebt. Waarschijnlijk wil je net als de meeste anderen goed verzorgd voor de dag komen. Hoewel de meeste mensen tegenwoordig vooral aan hun lijn denken, zijn er natuurlijk meer zaken waar je rekening mee moet houden. Een leuke bikini, maar ook goede hand en voetverzorging dragen bij aan een gezond en verzorgd uiterlijk.

Bikini’s in alle kleuren en maten

Een goede bikini draagt bij aan een mooi uiterlijk. Je vindt ze in alle soorten, maten en kleuren. De diversiteit aan soorten maakt je misschien onzeker, want welke soort past nu het beste bij jouw uiterlijk? Het tweedelige badpak is al lang niet meer wat het vroeger was. Wil je advies over het uitkiezen van een juiste bikini? Laat je dan adviseren in een kledingwinkel. Hoewel de verleiding misschien groot is om online te bestellen, wordt er daar vaak een vertekend beeld gecreëerd. De meeste modellen zijn lang en slank waardoor de bikini perfect valt bij haar, maar tegenvalt voor jou in het echt. In de winkel kun je je laten adviseren en bovendien passen. Dit voorkomt ongemakken!

Nagel en voetverzorging

Wie een modeblad open doet, kan er niet meer omheen. Nagelverzorging is hipper dan ooit. In vrijwel alle gevallen zal het model in kwestie mooie verzorgde en gelakte nagels hebben. Wil jij ook mooie verzorgde handen en voeten tijdens deze zomer? Breng dan een bezoekje aan de nagelsalon of pedicurepraktijk. De professionals die hier werken meten je al voor een paar tientjes mooie verzorgde handen en voeten aan.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *