Zo voel jij je binnen no-time lekkerder in je vel

Zo voel jij je binnen no-time lekkerder in je vel

Heb je tijdens de corona veel thuis gewerkt en daardoor veel ongezonder gegeten? Of voel jij je al jaren onzeker door het overtollig vet van je lichaam? En heb je alles al geprobeerd, zoals lijnen en sporten? Dan is het erg vervelend dat het je niet lukt om van je vetophopingen af te komen. Hieronder vind je een mogelijke oplossing om in een korte tijd van je vetophopingen af te komen en je daardoor lekkerder in je vel te gaan voelen.

De Iceschulptor is hét alternatief voor een liposuctie. Liposuctie vindt vaak plaats onder verdoving of narcose. Soms kan de nasleep van een narcose heel vermoeiend zijn. Bij de Icesculptor is dit niet nodig. De cyro-behandeling is klinisch bewezen en geeft het lichaam haar natuurlijke vorm terug door veilig en effectief het vet weg te vriezen.

De eerste stap van het proces is dat een specialist gaat kijken naar de te behandelen zone(s). Daarna gaat de behandeling van start. De handvaten van het apparaat worden op het lichaam geplaatst en er wordt een gecontroleerde koelingsmethode toegepast. Tijdens de behandeling kan je je nuttig bezighouden of lekker ontspannen.

Na extra behandelingen zullen de resultaten zich gaan verbeteren. Na de behandelingen kan je met de specialist een persoonlijk behandelingsplan maken om aan de slag te gaan met de medische afslankproducten van Mesteostetic Pharma Group. Hiermee verbeter én behoud je resultaat.

Het voordeel van de cryo-behandeling is dat hij volledig niet-chirurgisch is, dus je kan meteen weer verder met je werk of andere activiteiten. De dag erna kan de huid wat gevoelig aan voelen maar dit is van zeer korte duur. Daarnaast is het compleet normaal dat je huid even moet wennen.

Heb je genoeg van al die afslankmethodes? Maak nu een afspraak bij aesthetic-solutions.be en wie weet ga jij binnenkort weer stralend over straat.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *