Zo kies je een horloge om cadeau te doen

Zo kies je een horloge om cadeau te doen

Een horloge is een hartstikke leuk item om cadeau te doen. Het is functioneel en stijlvol en het laat de ontvanger zien dat je goed na hebt gedacht over wat hij leuk zou vinden en wat bij hem past. Het is een heel persoonlijk cadeau. Een heren horloge kopen kan daarom soms best lastig zijn. Daarom geef ik graag wat tips waar je op kunt letten.

Verschillende stijlen

Er zijn enorm veel verschillende horloges verkrijgbaar is verschillende stijlen, vormen, kleuren en natuurlijk een hoop verschillende merken. Van Seiko horloges toto Tommy Hilfiger tot de simpele modellen bij de drogisterij. Mijn eerste aanrader is natuurlijk om een leuk merk te kiezen in plaats van een van de drogisterij. Dat laat natuurlijk al meteen veel meer zien hoe erg je iemand waardeert. Om je een beetje te helpen geef ik je graag wat ideetjes op basis van de stijl van de ontvanger.

T-shirt en jeans

Dit is een van de makkelijkste stijlen om een horloge bij de kiezen. Bijna elk soort horloge zal hier wel goed bij staan omdat deze stijl zo simpel en universeel is. Van een hele formele dress watch tot een felgekleurd modelletje. Voor iemand met zo’n stijl moet je toch nog verder kijken dan zijn kleding om te bepalen welk horloge hij zal waarderen.

Sportieve look

De man met een sportieve look draagt altijd sneakers en regelmatig een joggingbroek of anderzijds sportieve kleding. Daar hoort een sportief horloge bij. Dit hoeft geen fit bit te zijn, al zou dat best kunnen als je denkt dat hij een sporthorloge zou willen. Een sportief horloge mag best wat drukker zijn, met extra wijzers en functies en mag ook best een fel kleurtje bevatten.

In pak of nette overhemden

Als de man in kwestie vaak een pak draagt of andere nette kleding zoals overhemden en chino’s is een dress watch hét horloge voor deze man. Een simpel strak design met niet te veel toeters en bellen zal zijn pak of nette look mooi complimenteren.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *