Zo haal je meer uit een massage

Zo haal je meer uit een massage

Een lekkere massage onderga je niet alleen maar omdat je er zo lekker van genieten. Er zitten ook echt gezondheidsvoordelen aan. Daarom is het slim om je massage in Amsterdam zo aan te pakken, zodat je er ook optimaal profijt van hebt. Op deze plek krijg je enkele tips die je helpen het maximale eruit te halen voor jezelf.

Kies het juiste soort

Misschien denk je dat je altijd al op de juiste manier gemasseerd werd. Daar is wel wat tegenin te brengen. Er zijn namelijk wel heel veel verschillende soorten massages. Een Thaise massage is bijvoorbeeld niet hetzelfde als een zwangerschapsmassage. Om maar eens twee uitersten te noemen. Het is dus heel belangrijk om het juiste soort behandeling te kiezen. Dat kan ook nog eens per moment verschillen. Laat je daarom ook voorlichten door de expert hierover. Vertel wat je voelt en zoek daar de juiste optie bij.

Let op het doel

Massages kunnen verschillende doelen hebben. Er zijn mensen die veel last van pijnen hebben. Voor hen is het belangrijk dat het lichaam losgemaakt wordt. Daarvoor zijn dan ook specifieke technieken nodig. Andere mensen hebben juist veel last van stress. Dan is het zaak om het lichaam te ontspannen en de bloeddruk te laten zakken. De massage moet dan heel anders worden aangepakt. Zo is er op veel vlakken iets mogelijk.

Werk met een specialist

Het is belangrijk om dit extra te benadrukken. Je voelt pas echt het effect van een massage als je het door een specialist laat doen. Natuurlijk kan je bij kleine pijntjes of een beetje spanning best je partner even inschakelen voor wat directe verlichting. De echte serieuze behandeling moet je wel gewoon overlaten aan iemand die weet hoe het masseren werkt. Alleen dan kan je pas echt voelen wat het met je lichaam doet en hoe het je laat voelen.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *