Welke boeken je deze zomer écht gelezen moet hebben!

Welke boeken je deze zomer écht gelezen moet hebben!

De zomervakanties staan weer voor de deur en voor veel mensen betekent dit er ook weer nieuwe boeken worden gelezen. Ook voor ons meiden zijn er dit jaar weer super leuke boeken verschenen! In dit artikel geef ik jullie een aantal boekentips die je echt niet mag missen op vakantie. Ga je dus op vakantie en ga je hiervoor een boek kopen? Lees dan dit artikel!

Realisatie momentje..

Het nieuwe boek van Hendrik Groen – Leven en laten leven is echt zo een boek waardoor je je eigen leven gaat reflecteren. Het boek gaat over Arthur Ophof die zich het leven had voorgesteld met veel mooie reizen en spectaculaire momenten, maar eigenlijk 5 dagen in de week op kantoor staat en 4 keer per week vast staat in de file. Op het moment dat hij ontslagen wordt begint zijn leven eigenlijk echt pas en start hij een nieuw leven!

Een lekkere feelgood!

Romans wordt steeds populairder en met name de De Feelgood Roman ‘Stuur me een berichtje’ van Jill Mansell is zo een typische weglezer. Ondanks dat de hoofdpersonage uit het boek een aantal tegenslagen te verwerken krijgt, komt ze hier bovenop en beleeft ze een hoop mooie avonturen!

Leven van een medisch studente

Status OK gaat over Femke van Wetering en haar leven als medisch student. Ze bevindt zich in het tweede jaar en moet nu als student ook daadwerkelijk de werkvloer op. Ondanks dat ze dacht dat ze al wat ervaren was, was de realiteit toch anders. Naast het werken als coassistente zijn er ook een hoop persoonlijke intriges op de werkvloer bij het ziekenhuis. Jaloerse assistenten, ruzies en onbetrouwbare artsen. Een plek waar je hard wordt en een carrière kan maken, maar waar leven en dood ook erg dicht bij elkaar ligt.

Genoeg keuze dus voor het vinden van een geschikte keuze. Nu zijn dit slechts drie verschillende voorbeelden van mijn absolute aanraders, maar zijn er natuurlijk nog een hoop andere leuke boeken te vinden!

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *