Wat zijn de leukste beauty giftsets om te geven of te krijgen?

Wat zijn de leukste beauty giftsets om te geven of te krijgen?

Of je nu een man of vrouw bent we zijn allemaal bezig met ons uiterlijk. We hebben allemaal meerdere producten in huis die we gebruiken voor persoonlijke verzorging. Denk maar aan tandpasta, wattenstaafjes, make-up, scheerspullen, shampoo, crèmes, nagellak om je nagels mooi te houden en luchtjes zoals aftershave en parfum. Dit zijn allemaal belangrijke producten die we dagelijks gebruiken om er mooi en verzorgd uit te zien.

Beauty is leuk om te geven en krijgen.

Niet zo gek dat de beautybranche immens groot is waar veel geld in omgaat. Verzorgingsproducten zijn daarom ook altijd leuk om te krijgen, niet alleen omdat je het altijd wel kunt gebruiken, maar ook omdat er zoveel verschillende producten zijn dat er ook altijd wel weer iets nieuws wordt bedacht, of iets dat je nog niet kende of altijd al wilde proberen maar er nooit aan toekwam. Alleen hierom is het al leuk om je met beauty bezig te houden.

Beauty geschenksets, giftboxen, beautyboxen en goodiebags zijn daarom altijd leuk om te krijgen. Er zit van alles is en voor de ontvanger is het elke keer een leuke verrassing om zo’n geschenk open te maken en de producten te testen. Vandaag kijken we naar wat nu de leukste beauty giftsets zijn om te geven of te krijgen.

Doe jezelf of een ander een beautybox cadeau.

Een beautybox is niet direct het eerste waar je aan denk bij beauty giftsets. Toch zijn ze de laatste jaren erg in trek. Het is namelijk een erg leuke manier om jezelf te verrassen en verwennen met leuke nieuwe beauty items. Deze beautyboxen werken volgens een vast abonnement waarbij je elke maand of per vaste periode een nieuwe box opgestuurd krijgt. Je kunt ze ook eenmalig bestellen en natuurlijk ook cadeau doen aan iemand anders. 

Het leuke van een beautybox is vooral de verrassing van het nog niet weten wat je krijgt. De prijs is ook zeer interessant aangezien je voor zo’n 20 tot 30 euro per maand elke keer een box krijgt met een waarde die veel hoger ligt en soms wel boven de € 100,- kan uitkomen. Op deze manier kun je dus op een leuke en goedkope manier nieuwe producten ontdekken. Om een indruk te krijgen, een bekende box is die van Goodiebox. Wat ons betreft dus een van de betere beauty cadeaus voor jezelf of een ander.  

Leuke sieraden in een Goodiebox.

Een vergelijkbaar fenomeen dat erg lijkt op de beautyboxen maar net even anders is. Is een box gevuld met een combinatie van sieraden, fashion items, cosmetica en accessoires. De box van Dutble is daar een goed voorbeeld van. Deze box werkt ook met een abonnement maar bevat in plaats van alleen cosmetica ook items zoals horloges, oorbellen, armbanden, kettingen, scrunchies, speldjes, hangers, luchtjes en dergelijke. Ook voor deze box betaal je veel minder dan dat er daadwerkelijk in zit aan waarde van de spullen. 

De bekendere beauty geschenksets.

De echte beauty giftsets kennen we allemaal wel van de drogisterijen en cosmetica winkels. Deze sets zijn erg gangbaar om aan iemand cadeau te doen tijdens elke gelegenheid. Of dit nu een verjaardag is, een bruiloft of een feestdag waarbij we elkaar cadeaus geven. De beauty gift sets zijn er in honderden soorten. Bijna elk zichzelf respecterend beautymerk heeft wel een of meerdere eigen giftsets. Denk aan die van Rituals of The Body Shop, maar ook Kneipp, Axe, Dove en Therme zijn heel gangbaar.
Op deze manier stel je iemand namelijk in de gelegenheid om eens een keer iets anders te proberen. Een ander luchtje een andere body lotion of eens een keer een biologische shampoo.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *