Wat te doen tijdens een lockdown?

Wat te doen tijdens een lockdown?

Ondertussen weten we al bijna niet meer beter. Winkels dicht, horeca dicht en zoveel mogelijk thuiswerken. Het nieuwe ‘normaal’ zoals velen het noemen. Tot op heden is er nog weinig uitzicht op een betere situatie en ondertussen beginnen wellicht ook de vrije dagen wat te vervelen. Op zoek naar input voor leuke activiteiten? Je leest het hier!

Tuinieren

Ga aan de slag in de tuin! Neem de tuin eens onder handen en ga aan de slag met de duurzame producten van Adéquat. Een nieuwe schutting, afscheiding of pergola, heerlijk als het wat lekkerder weer is en het geeft je een ontzettend voldaan gevoel. Daarnaast is het natuurlijk super fijn als jouw tuin al tip top in orde is voordat de zomer aanbreekt!

Sporten

Dat de sportscholen dicht zijn, is absoluut geen reden om te stoppen met sporten! Blijven bewegen is altijd ontzettend belangrijk en er zijn genoeg mogelijkheden om op een andere manier aan de slag te gaan. Ga hardlopen, thuis sporten of gewoon lekker wandelen in de bossen. Zo blijf je toch bewegen en voel je je een stuk fitter na al die thuiswerkdagen!

Afspreken op afstand

Nu we zoveel thuis moeten blijven, betekent niet dat er niet op afstand afgesproken kan worden met vrienden en familie. Ook de horeca biedt tegenwoordig een hoop leuke alternatieven voor online borrels of quizzen, zodat je én nog je sociale contacten kan onderhouden én de bedrijven die het zwaar hebben wat kunt steunen!

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *