Wat je allemaal thuis kunt doen als je een jaartje niet op vakantie gaat

Wat je allemaal thuis kunt doen als je een jaartje niet op vakantie gaat

Even een jaartje niet op vakantie gaan is iets wat tegenwoordig steeds vaker voorkomt. Dit kan komen door reisbeperkingen door bijvoorbeeld Corona. Of je bent net verhuisd waardoor je liever jouw vakantiegeld in het huis en de tuin investeert. Of je wilt simpelweg een jaartje doorsparen zodat je het jaar daarop die gedroomde wereldreis kunt maken. Ondertussen zit er niets anders op dan het zo gezellig mogelijk maken van jouw eigen huis en tuin. Zo kun je toch nog een beetje dat vakantiegevoel creëren en genieten van het lekkere weer met familie en vrienden. In deze blog lees je handige tips over hoe je jouw tuin kun omtoveren tot vakantiebestemming. Kijken ondertussen even bij Vikingchoice voor de beste tuinartikelendeals.

Creëer een relaxhoek met jouw eigen tuinset of lounge set

Wanneer je een eigen tuin hebt, is het allerbelangrijkste dat je lekker kunt zitten. Dit doe je natuurlijk het beste op een complete lounge set, of een complete zithoek inclusief bijpassende tafel. Ideaal om lekker met vrienden of met het hele gezin te genieten van borrelavonden en barbecues. Maar lang genieten onder de felle zon is natuurlijk niet vol te houden zonder te verbranden. Met een mooie zweefparasol maak je jouw zithoek helemaal compleet. Eenvoudig en snel te gebruiken, en nog sneller weer op te bergen als de zon weer verdwenen is achter wolken.

Hoe je jouw kinderen de hele zomer bezighoudt op een actieve manier

Spelen en in beweging blijven is voor kinderen ontzettend belangrijk. Het is belangrijk dat kinderen hun energie kwijtkunnen en dat ze sportief en in beweging blijven. Met een trampoline vang je 2 vliegen in 1 klap. Eindeloos springen, alleen, met vriendjes of samen met papa of mama. Het kan allemaal op een grote tuintrampoline. Houdt wel rekening met de afmetingen zodat je geen te grote trampoline in je tuin neerzet. Ook is het belangrijk dat je het maximaal belastbare gewicht niet overschrijdt. Dit kan namelijk voor schade aan het frame, de springmat en de veren zorgen. Dat is natuurlijk zonde en zorgt uiteindelijk zelfs voor gevaarlijke situaties.

Schommelen doe je niet alleen

Schommelen is het leukste om met al je vriendjes tegelijkertijd samen te doen. Alleen hebben de meeste schommels maar plek voor 1 persoon. Dat los je eenvoudig op met een nestschommel! Op een grote nestschommel kunnen tot wel 4 kinderen tegelijk schommelen! Een goede nestschommel is gemaakt van Oxford polyester, heeft een metalen frame en kan tot wel 200 kg belasting dragen. Ander groot voordeel is dat een nestschommel helemaal niet duur hoeft te zijn.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *