Wat heeft elke vrouw nodig? 

Wat heeft elke vrouw nodig? 

Als het om seksueel genot gaat hebben we allemaal onze eigen voorkeuren. Maar wat heeft elke vrouw nodig? Dat verschilt dan ook. In ieder geval als we het hebben over seksspeeltjes. Want seksueel genot hoeft helemaal niets met iemand anders te maken hebben. Dat kan natuurlijk wel. Je kunt bij Body en Toys allerlei leuke dingen vinden voor je eigen seksueel genot, zoals de Tarzan Dildo, of juist om samen met je partner van te kunnen genieten. En het wordt ook nog op zo’n manier geleverd dat niemand ziet wat je bestelt hebt. Je hoeft je dus niet te generen voor je buren, mocht je daarover twijfelen.  

Je eigen genot maken 

Je hebt als vrouw natuurlijk geen partner nodig om seksueel plezier te hebben. Wel kan het leuk zijn om zoiets te delen met je partner. Maar er zijn talloze manieren om jezelf seksueel te plezieren. En al dan niet tot een hoogtepunt te komen. Als dat nog onbekend terrein is, is het vaak het beste om dit eerst zelf te ontdekken. Daarna kun je met je partner op zoek naar dingen die voor jullie samen werken. Of niet natuurlijk. Als je geen partner hebt of daar niet aan toe bent, kun je prima je eigen genot vinden.  

Vibrators  

Voor veel vrouwen is de vibrator daar een goed hulpmiddel voor. Er zijn talloze vibrators. Momenteel is de clitorisvibrator populair. De clitoris is ook een belangrijke zone voor veel vrouwen hun orgasmes. Deze vibrator stimuleert enkel de clitoris. Er zijn ook andere vibrators die je zowel in kunt brengen als die je clitoris stimuleren. En zelfs die daarnaast ook nog je anus kunnen stimuleren. Je kunt natuurlijk van alles uitproberen om te kijken wat je fijn vindt.  

Andere speeltjes 

Een vibrator is een gemakkelijke keuze qua speeltje, maar er zijn nog veel meer seksspeeltjes te vinden bij Body en Toys. Niet alleen voor vrouwen, maar ook voor koppels of mannen. Er zijn natuurlijk speeltjes die voor koppels van dezelfde sekse zijn en voor koppels die dat niet zijn.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *