Wat draag je onder je jurk nu de winter er weer aankomt?

Wat draag je onder je jurk nu de winter er weer aankomt?

De zon zien we amper, je kan niet zonder paraplu de deur uit en de temperaturen zijn flink gedaald. We kunnen er niet onder uit, de zomer ligt echt achter ons en we moeten rekening gaan houden met de herfst en winter. Het is tijd voor de dikke truien en winterjassen. Maar wat moet je nu onder je winterjurkjes aan doen? Wij hebben een paar leuke ideeën zodat jij stijlvol de winter doorkomt!

Doe de zomerjurkjes nog niet weg

Nu de herfst- en winterseizoen er aan komen ben je vast bezig met het maken van nieuwe outfits en setjes. Als je hier mee bezig bent, wees dan niet te snel met het wegleggen van de zomerjurkjes. Je kan je favoriete jurkje namelijk moeiteloos combineren met je winterkleding.

Zo kan je je zomerjurk in lagen dragen zodat het niet te koud is. Draag bijvoorbeeld een extra hemd of een blouse over je jurk. Naast bovenkleding kan je ook denken aan extra onderkleding zoals jeans en legging. Zo kun je je jurkjes blijven dragen zonder je kou vat! Als je je echt stoer voelt moet je eens kijken naar beenmode als stockings, panty’s en jarretelkousen. Ook in de winter kan dit allemaal.

Wees creatief

Extra laagjes toevoegen is effectief en ziet er altijd leuk uit, maar als je echt wilt shinen deze winter moet je creatief zijn. En je creatief kleden is echt niet zo moeilijk als je soms denkt! Het gaat er vaak om  of je het aandurft en of je de juiste inspiratie hebt. Wij helpen je deze inspiratie te vinden met een paar leuke ideeën.

Een van die ideeën is de rok over je jeans. Als je een leuke rok boven een skinny jeans draagt doe je iets wat net wat anders is en goed past bij de koudere wintermaanden. Als je dit toch niet bevalt kan je er altijd nog voor kiezen om de rok te combineren met een legging. Een ander leuk idee is de combinatie van een neutrale blouse met een zomerse jurk. Draag hier skinny jeans onder met hoge hakken en je winteroutfit is helemaal af!

Advies voor de wintermaanden

Zoals je net hebt kunnen lezen zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor de komende maanden. Met leuke, gewaagde combinaties en de juiste kleren om je warm te houden kom je een heel eind. Dit zijn natuurlijk niet de enige combinaties die mogelijk zijn. Dus als advies willen we jou meegeven: Probeer gewoon iets en je verzint de leukste combinaties!

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *