Vraag hiernaar bij de nagelsalon

Vraag hiernaar bij de nagelsalon

Een uitje naar de nagelsalon is altijd een goed idee. Maar wat moet je laten doen? Dat hangt natuurlijk af van al je persoonlijke wensen, maar ik wil graag een aanbeveling doen: gelnagels. Lange kunstnagels zijn al een tijdje helemaal hot en happening. Vaak wordt gesproken over acrylnagels, maar ik denk dat veel mensen meer hebben aan gelnagels!

Verschillen tussen gelnagels en acrylnagels

Hoewel gelnagels veel voordelen deelt met acrylnagels, hebben gelnagels nog wat speciale voordelen die acrylnagels niet hebben. Veel gelnagels worden gemaakt op basis van een rubber base gel. Deze speciale basis gel heet zo omdat het veel eigenschappen van rubber overbrengt op de gelnagel. Het is dus niet gemaakt van rubber maar is wel zacht en flexibel zoals rubber. Hierdoor wordt de nagel meer flexibel dan een acrylnagel en buikt deze een beetje mee en veert hij terug wanneer je hem stoot. Hierdoor breken gelnagels minder snel en raken ze ook minder snel beschadigd. Een groot voordeel als je het mij vraagt, want ik gebruik mijn handen dagelijks en stoot mijn nagels dan ook vaak. En ander verschil tussen gelnagels en acrylnagels is de look die her creëert. Naast zacht en flexibel zijn gelnagels ook wat dunner. Door de combinatie van die eigenschappen ogen gelnagels wat natuurlijker dan acrylnagels. Dit kan ook een voordeel zijn, als het je doel is om een natuurlijke look te krijgen.

De overeenkomsten: nog meer voordelen

Gelnagels hebben nog een hoop meer voordelen. Maar de volgende voordelen delen deze kunstnagels met acrylnagels. Ze zijn beide erg langhoudend. Beide soorten kunstnagels kunnen tot wel 4 weken goed blijven zitten. Beide soorten kunstnagels zijn makkelijk op te vullen als er voor die tijd al veel ‘uitgroei’ te zien is. En ook beide soorten kunstnagels zijn geschikt voor het verlengen van de eigen nagels. Deze nieuwe nagels kunnen in alle lengtes en vormen gemaakt worden.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *