Voeg deze producten toe om jouw skincare routine te upgraden

Voeg deze producten toe om jouw skincare routine te upgraden

Elke ochtend en avond je huid reinigen met een cleanser of micellair water en daarna je favoriete dag- of nachtcrème aan brengen. Als het goed is smeer je op zonnige dagen ook nog zonnebrand en dan heb je alle ingrediënten voor de meest basic huidverzorgingsroutine. Hoewel dit voor veel mensen voldoende is, soms wil je toch meer doen en nog betere resultaten voor je haar. Daarom hier een paar leuke ideeën om je huidverzorging naar een hoger niveau te tillen.

Toner

Een toner is een zuiverende lotion die je kunt gebruiken na de reiniging van je huid. Deze toner reinigt de huid nog verder en kan de laatste vuil en make-up resten goed verwijderen. Daarnaast werkt een toner als een chemische exfoliant waardoor het de natuurlijke regeneratie van de huid stimuleert en de huid egaler wordt. Let bij het zoeken van een goede toner op dat er geen alcohol in zit. Alcohol droogt de huid uit en kan juist een averechts effect geven. Een goede toner zonder alcohol vind je bijvoorbeeld bij Mesoestetic.

Oog crème

De huid rondom je ogen is dunner en gevoeliger dan de rest van je gezicht. Daarom heeft dit stukje huid speciale verzorging nodig. Je zou dit dus bijna als een essentieel onderdeel kunnen zien in plaats van een extra toevoeging. Verschillende oog crèmes kunnen verschillende werkingen hebben, maar over het algemeen helpt het om je ogen er frisser en wakkerder uit te laten zien, verzorgt het de huid en helpt het tegen fijne lijntjes. Sommige oog crèmes zijn speciaal ontwikkeld om donkere kringen tegen te gaan.

Ampullen

Ampullen heb je in een hoop verschillende soorten met uiteenlopende formules en werkingen. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze een intensieve behandeling bieden. De formule in een goed ampul is erg geconcentreerd en hoef je daarom maar één keer per week te gebruiken. Dit is een intensieve toevoeging aan je huidverzorging voor een optimaal resultaat.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *