Vintage trends!

Vintage trends!

Vintage kleding (en vintage-geïnspireerde kleding) lijkt een van de grootste trends van volgend jaar te zijn. De meest trendy vintage items hebben wij daarom voor jullie op een rijtje gezet.

Zijden Sjaals met print

Als jouw Instagram al niet overspoeld wordt met mode mensen die zijden sjaals met print om hun haar, nek en torso’s binden, dan zal dat binnenkort wel het geval zijn. Laat je inspireren door de jaren ’70 (het decennium waarin de zijden sjaal regeerde) en draag een hoofdband zoals Goldie Hawn, of in een losse haarwikkeling zoals Bianca Jagger.

Sexy jurken

Sexy jurken zijn helemaal hot. Het leuke aan deze trend is dat deze vintage jurkjes erg divers zijn. Je kan voor een Velvet Swing Dress met een 50’s look gaan, maar je kan ook kiezen voor een Del Mar Flapper jurk, hiermee creëer je een echte 20’s look. De mogelijkheden zijn bijna oneindig.

Flared Jeans

Ja, dat heb je goed gelezen. Van skinny jeans tot mama jeans, we zijn in de volgende jeans trend terechtgekomen: flares. Denk bij deze trend aan de klokbodems uit de jaren ’70 alleen tegenwoordig worden er minder peace tekens en vlechten gedragen.

Vesten

Een persoonlijke favoriet, vesten zijn terug en nemen de passende trend over. Draag het onder een blazer of over een coltrui voor de ultieme vintage look.

Tailleriem

Een mooie vintage tailleriem is de perfecte accessoire om je vintage outfit af te maken. Wanneer je een vintage jurk draagt is een tailleriem een must have, door deze riem krijgt je jurk ook meer vorm en zie je er nóg beter uit!

Loafers

Loafers (ook wel instappers genoemd) waren in de jaren ’50 erg populair en komen in 2021 weer helemaal terug. Hier nog een populaire stylingtruc uit de jaren ’50? Style deze preppy schoenen met felwitte sokken.

Oma-bril

Oma-brillen worden steeds minder voor oude vrouwen en meer voor coole meiden met overmaatse, vierkante monturen in ’70s-geïnspireerde warme tinten. De naam “oma bril” is alles wat je echt nodig hebt om te weten dat deze trend echt vintage is.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *