Verwen je huid met een goede verzorging

Verwen je huid met een goede verzorging

Vrouwen, maar ook mannen houden ervan om hun huid goed te verzorgen. Crèmepjes voor je gezicht, je handen of je hele lichaam heb je nooit teveel. Wel moeten we hierbij vermelden dat niet alle producten zo goed zijn voor je huid als ze beweren. Tegenwoordig wordt er daarom aangeraden om zoveel mogelijk te kiezen voor producten die bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Een merk dat je daarop kunt vertrouwen is Marie Stella Maris. De producten van dit merk zijn een echte verwennerij voor je huid. De producten hydrateren, balanceren, voeden en bestaan voor 90 tot 100% uit natuurlijk ingrediënten.

Producten met natuurlijke ingrediënten

In producten met natuurlijke ingrediënten worden ingrediënten gebruikt waar je huid al mee bekend is. Doordat je huid deze stofjes herkend, reageert het daar beter op. Wanneer je verzorgingsproducten gebruikt dat voortkomt uit chemische ingrediënten weet je nooit wat dat doet met wellicht een allergische reactie als gevolg. De producten die voortkomen uit natuurlijke ingrediënten zijn ook beter voor het milieu. Verwen dus niet alleen je huid met de beste producten, maar denk ook aan het milieu.

Huidverzorging voor verschillende plekken

Het is belangrijk om de verschillende lichaamsdelen te behandelen met eigen producten. Zo wordt een bodylotion gebruikt om dode huidcellen op het lichaam af te stoten en wordt voornamelijk gesmeerd op armen, benen en de romp. Bodylotion is bijvoorbeeld niet bedoeld voor je gezicht. De huid op je gezicht is anders en heeft daarom een ander product nodig. Dat geldt ook voor je handen. Je handen worden blootgesteld aan bijvoorbeeld de zon en komen vaak in aanraking met water, je handen drogen hierdoor snel uit en hebben een speciale Marie Stella Maris handzeep nodig.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *