Urban Nails neXt gel

Urban Nails neXt gel

Urban Nails breidt uit met deze nieuwe gel genaamd neXt gel. Deze gel heeft veel weg van acryl. Alleen voelt het meer als een gel en niet als hard acryl. Acryl is een combinatie van vloeistof en poeder. Ook heeft deze gel een heerlijke geur. Dat is zeker in voordeel in vergelijking met acrylnagels of gelnagels waarbij een chemische geur vrijkomt. Ook gaat het zetten zeer snel. Meestal zijn klanten binnen een uur al buiten. Ben je een specialist dan hoef je niet raar op te kijken als het al lukt binnen drie kwartier. Maar natuurlijk moet het zetten van kunstnagels wel zorgvuldig gebeuren, maar dat zal je als nagelstyliste wel weten. 

Gebruik magic prep bij voorbereiding

Bij de nagels van klanten goed voor te bereidingen, is er nog een geweldig product op markt verschenen. De magic prep. Dit is een reinigings- en ontvettingsmiddel voor de nagels. Dit middel zorgt voor de perfecte reiniging en ontvetting van de nagels zodat de nagel daarna afgewerkt kan worden met de neXt top gel. deze is geschikt om zowel op acrylnagels als op gelnagels aan te brengen. Het kan doormiddel van 30 onder een LED lamp of 2 minuten onder een UV lamp. 

Wat zijn de voordelen van Urban Nails neXt gel?

deze gel biedt vele voordelen en wij raden zeker aan om deze gel in je assortiment op te nemen. Hieronder zetten wij de voordelen nog even voor je op een rijtje. De voordelen zijn:

  • Het is tijdbesparend
  • Geeft een frisse geur
  • Vijlt een stuk gemakkelijker dan zonder de gel
  • Werkt erg fijn
  • Het fijn vijlstof valt recht naar beneden en ligt niet door de heel de zaak.

Waar is deze Urban Nails neXt gel verkrijgbaar?

Je kunt deze neXt gel kopen bij Tinkerbellsbox. De nagelgroothandel met alleen de beste kwaliteit producten op het gebied van nagelverzorging.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *