Uitdagende lingerie online kopen; gaat dat goed?

Uitdagende lingerie online kopen; gaat dat goed?

Ik krijg best vaak de vraag waar ik mijn Sexy lingerie setje doe kopen. Veel erotische lingerieshops vind je niet meer in de stad en als ze dat al hebben is het aanbod vrij beperkt. Toch maar even op het internet zoeken naar spannende collecties zoals uitdagende lingerie en Google brengt me naar  vibies.nl. Betrouwbaarheid ook maar even gecontroleerd via Kiyoh en met een score van 8.9 mogen we zeker niet klagen.

Het assortiment

 Vibies ziet er vriendelijk en trendy uit met veel erotische artikelen. De sexy lingerie en kleding categorie ziet er veelbelovend uit als ik zo kijk naar de verschillende sub categorieën. Behalve de populaire categorieën zoals sexy beenmode, sexy kostuums en (uiteraard) sexy lingerie, hebben ze ook een speciale Plus Size categorie voor de iets gevormdere vrouwen onder ons.

Ook voor ‘swim wear’ en speciale fetish kleding van latex en vinyl lak kun je bij Vibies goed shoppen. Best uitgebreid en met veel verschillende ontwerpen. Persoonlijk ben ik van de licht erotische jarretel setjes als uitdagende lingerie om niet al te ordinair over te komen. De setjes van Obsessive en Cottelli Collection spreken me daarom altijd heel erg aan. Mooie combinaties, veel keuze en fijn dat ik ze ook hier allemaal kan vinden.

Gunstige prijzen voor iedereen

We zijn eenmaal Nederlanders dus excuseer dat ik nu pas het belangrijkste onderwerp behandel. Wat de prijzen betreft kan ik vrij kort zijn; deze zijn de beste die ik online heb gezien. Zelfs bol.com moet het afleggen tegen deze prijzen terwijl zij doorgaans goedkoper zijn bij alles wat met erotiek te maken heeft.

Wat betreft keuze en prijzen is  vibies wel een aanrader voor vrouwen die graag verleidelijk willen uitzien met uitdagende lingerie.

Beoordelingen van klanten

Wanneer ik naar de beoordelingen kijk op Kiyoh en productrecensies kan ik ook opmerken dat de klantenservice bovengemiddeld is. Klachten zijn vrijwel allemaal coulant en snel opgelost op enkele uitzonderingen na. Uitdagende lingerie kunnen gewoon gepast en geretourneerd worden voor een volledig terugbetaling vanuit Vibies. Uitzonderingen hierop zijn slipjes en beenmode zoal kousen en panty’s.

Gemakkelijk en goedkoop online bestellen

Een eenvoudige website met uitgebreide keuze aan uitdagende lingerie en accessoires. Ik ben zeer te spreken over de duidelijke afbeeldingen, keuzemogelijkheden en de echte eyecatcher (voor mij dan althans); de bijzonder gunstige prijzen!

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *