Trakteer je kind op een paar nieuwe stappers van Shoekers

Trakteer je kind op een paar nieuwe stappers van Shoekers

Het lijkt erop dat we de koude dagen voorlopig gehad hebben. En dat betekent: winterkleding naar zolder en zomerkleding weer terug in de kast. Schoenen mogen daarbij natuurlijk niet vergeten worden: warme schoenen mogen weer plaatsmaken voor luchtige sandalen en zomerse sneakers. Grote kans dat jij je schoenen van vorig jaar gewoon weer aan kunt, maar wat betreft de schoenen van je kind is het waarschijnlijk een ander verhaal. Kinderen groeien hard, soms wel twee maten per jaar. Hoog tijd dus om weer op zoek te gaan naar een flitsend paar voor je kleine spruit. Bij Shoekers hebben ze voor ieder kind een geschikte schoen. Je vindt er babyschoenen en meisjes- en jongensschoenen van maat 18 tot en met 44 en ook om de smalle en brede voetjes is gedacht. Zo is er een passend paar voor ieder kind. 

Online en offline

Shoekers heeft zowel een fysieke winkel als een webshop. In de winkel die in Hoorn is gevestigd staat er altijd een welwillende medewerker voor je klaar die graag met je meedenkt. Weet je bijvoorbeeld de lengte- en breedtematen van je kind niet precies? Dan meten zij die nauwkeurig voor je op. Zelfs zo nauwkeurig dat ze groeigarantie geven. Wat dit betekent? Mochten de schoenen binnen vier weken toch te klein te zijn, dan krijg je een gratis paar in een maat groter. Klinkt je dat niet als muziek in de oren?

Voor de mensen die niet in de buurt van Hoorn wonen of hun handen vol hebben aan de kinderen en de vrije uurtjes die ze hebben liever in iets anders steken, is er een overzichtelijke webshop. Als je vóór 15.00 uur bestelt, heb je de schoenen vaak de volgende dag al in huis. Om ook bij het online shoppen geen fouten te maken wat betreft de maat, is het slim om er een meetlint en maattabel bij te pakken. 

Zomerse collectie

Voor komende zomer heeft Shoekers weer een vrolijke zomerse collectie gelanceerd. Wat betreft de meisjesschoenen zitten er weer veel fleurige sandaaltjes tussen en sneakers in leuke pastelkleuren. Bij de jongensschoenen zien we weer veel donkere, stoere kleuren langskomen. 

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *