Traangoot behandeling om wallen weg te werken

Traangoot behandeling om wallen weg te werken

Heb je last van een vermoeide uitstraling door donkere kringen en/of wallen onder je ogen? Dan kunnen wij ons voorstellen dat dit erg vervelend is. Vooral als je je wel uitgeslapen voelt, maar continu te horen krijgt dat je er vermoeid uitziet dan is dat erg vervelend. Een traangoot behandeling is een kleine chirurgische ingreep die je wallen kan verminderen.

Hoe ontstaan wallen?

Wallen ontstaan door vet- of vochtophopingen onder de ogen. De aanwezigheid van wallen kan genetisch bepaald zijn, maar kan ook veroorzaakt worden door volumeverlies. Met de jaren wordt de huid minder elastisch en verzakt de huid ook steeds meer. Hierdoor worden de traangootjes dieper. De traangootjes zijn de “geultjes” die vanuit de binnenste ooghoek richten het midden van de wang loopt. Het dieper worden kan donkere kringen en wallen veroorzaken.

Met wallen worden vet- en/of vochtophopingen onder het oog bedoeld. Dit wordt vaak onterecht verward met kringen onder de ogen. Echter zijn donkere kringen zichtbare grijze of blauwe verkleuringen onder het oog. 

Wallen wegwerken met een traangoot behandeling

Een traangoot behandeling is een relatief kleine plastische ingreep voor het wegwerken van wallen.Tijdens deze behandeling wordt er een filler in de traangootjes gespoten door de plastisch chirurg. De fillers zorgen ervoor dat het gebied van binnenuit wordt opgevuld, waardoor de wallen direct minder zichtbaar zijn of zelfs helemaal zijn verdwenen. Een ander voordeel van deze behandeling is dat er weinig kans is op complicaties na de ingreep.

Je hebt dus direct resultaat na de traangoot behandeling. Echter is het resultaat vaak afhankelijk van je leeftijd en huidconditie. Wil je weten over het wegwerken van wallen met fillers? Betan Clinics is een ervaren en deskundige kliniek op het gebied van traangoot behandelingen dat je graag beter informeert over deze behandeling. 

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *