Tips voor leuke date locaties

Tips voor leuke date locaties

Op date gaan is altijd lastig, helemaal als het de eerste date is. Je weet meestal nog niet heel veel van elkaar, wilt elkaar beter leren kennen, maar tegelijkertijd wil je niet dat het ongemakkelijk wordt. Daarom staan hier een paar leuke locaties voor je op een rijtje!

Twee locaties waar je niet naar toe wil

De eerste locatie is uit eten gaan, je bent er volledig op elkaar gefocust. Er zit alleen een tafel tussen jullie, en vaak een stressvolle situatie. Eenmaal in een relatie is het wel leuk, omdat je dan de aandacht voor 100% op elkaar kunt richten.

De tweede locatie is naar de bioscoop gaan. Op een eerste date wil je elkaar juist leren kennen, en dan helpt anderhalf uur stil zijn er niet bij.

Maak een wandeling

Een wandeling klinkt een beetje suf, maar ga wandelen in het park of op het strand. Een wandeling is een relaxte manier om elkaar beter te leren kennen. Je hoeft niet steeds oogcontact te maken en je bent in beweging dan heb je eventueel minder last van spanning.

Netflix en chill

Dit is niet per sé iets voor een eerste date maar als je elkaar al een tijdje kent. Kun je hem wel uitnodigen bij je huis om eerst even wat te gaan eten. Daarna gezellig samen een film te gaan kijken op de bank. Vergeet niet om alvast je sexy lingerie aan te trekken want je weet nooit wat er kan gebeuren!

Ga iets doen wat de ander leuk vind

Het is een feit dat je elkaar sneller leuk gaat vinden als je activiteiten doet die je beide leuk lijken. Soms loop je het risico dat je iets gaat doen wat je eigenlijk niet leuk vindt. Maar doordat je interesse toont in wat de ander wel leuk vindt, zal die zijn uiterste best moeten doen om het ook leuk voor jou te maken.

Ga naar een pretpark

Een pretpark is ideaal, omdat je alle tijd hebt om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen. Onderzoek heeft uitgewezen dat als je een activiteit uitvoert waarbij adrenaline vrijkomt, het ervoor zorgt dat de onderlinge connectie versterkt wordt. Een ritje in een achtbaan is dan geen slecht idee!

Samen vliegeren

Vliegeren is gewoon leuk. Het is een ontspannen manier om elkaar te leren kennen, er is meer dan genoeg afleiding. Zodat moeizame gesprekken vermeden worden. Je bent samen bezig met de vlieger en er valt genoeg bij te lachen. Je hoeft ook niet te vragen van: ga je mee op eerste date? Je kunt gewoon zeggen: ik heb zin om te vliegeren, ga je mee?

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *