Tips tegen een droge huid

Tips tegen een droge huid

Een droge huid is een veelvoorkomend probleem. De persoon met een droge huid heeft vaak zelf niet door dat hij of zij last heeft van een droge huid. Met name tijdens de koudere maanden kan een droge huid ontstaan. Daarom is het goed om een droge huid te herkennen en goed te verzorgen.

Oorzaken droge huid

Tijdens de wintermaanden loop je extra kans op uitdroging van de huid. De verwarming in huis zorgt voor een droge lucht waardoor de huid ook kan uitdrogen. Nu we geadviseerd worden om extra veel binnen te blijven om verspreiding van covid-19 tegen te gaan, wordt de kans op een droge huid door de verwarming alleen maar groter.

Een droge huid kan ook ontstaan door het gebruik van verkeerde schoonheidsproducten. Veel mensen denken dat de huid alleen schoon wordt door de huid met water en zeep te wassen, maar je huid wordt alleen maar droger.

Producten van QMS Medicosmetics

QMS Medicosmetics zijn zorgvuldig samengestelde producten die door hun gepatenteerde formule het collageen in de huid weer aanmaken. Collageen zorgt onder andere voor elasticiteit en daarmee een jeugdige en gladde huid. Collageen helpt de huid weer te herstellen waardoor de huid weer egaal, soepel en gezond wordt zonder droge schrale plekken.

De QMS Deep Gentle Cleanser is een zachte reiniger die de huid grondig ontdoet van alle in water- en vet oplosbare onzuiverheden en tegelijkertijd de huid verzorgd. Breng de QMS reiniger ’s ochtends en ’s avonds aan en masseer hem zachtjes in voor een optimaal resultaat. Daarnaast kan het Day Collagen serum de huid ook ondersteunen bij uitdroging. Daarnaast maakt Day Collagen de huid weer steviger en stralender.

Verzorgingsproducten van QMS Medicosmetics kopen

De verzorgingsproducten van QMS Medicosmetics zijn te koop via de webshop van Skinz. Bestel nu en profiteer van 10% korting + online huidadvies door de huidspecialist.

Zo ga jij stralend de koudere maanden door!

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *