Tips bij het dragen van jurken

Tips bij het dragen van jurken

Jurken van Speezys zijn het meest vrouwelijke type kleding. Als je er mooi uit wilt zien, moet je ze zeker passen. Jurken kunnen zowel voor formele als informele gelegenheden worden gedragen. Je kunt een jurk dragen voor werk of een date, afhankelijk van je keuze van stijl en kleur. Er zijn verschillende soorten jurken op de markt die variëren van casual tot formele kleding en van lange rokken tot korte mouwen, net zoals hoe ze ook op veel verschillende manieren door verschillende mensen bij verschillende evenementen kunnen worden gebruikt.

Blijf bij symmetrische jurken

Symmetrie is een teken van evenwicht, orde en schoonheid. Het is geen wonder dat dit principe zo effectief is als het gaat om design. Als je je gaat aankleden voor een gelegenheid of evenement met een jurk van Esthervanmaanen.nl, bedenk dan wat je doel is. Als het je doel is om er geweldig uit te zien en veel complimenten te krijgen over je outfit, kies dan voor een symmetrische jurk. Je weet zeker dat mensen zullen opmerken hoe mooi je eruit ziet zonder dat je er iets over hoeft te zeggen.

Creëer een illusie van rondingen

Jurken kunnen een geweldig hulpmiddel zijn om rondingen te creëren op een lichaam dat ze van nature niet heeft. De sleutel is om te gaan voor jurken met een getailleerde taille en wijd uitlopende heupen. Dit creëert de optische illusie van rondingen, in tegenstelling tot er rechthoekig of rechtlijnig uitzien. Vermijd prints en patronen die je vorm overweldigen door in plaats daarvan te spelen met kleur en grootte. Deze tip is van toepassing, of je nu thuis jurken probeert of in de winkel winkelt. Speel met verschillende stijlen totdat je er een vindt die elkaar aanvullen zonder je frame te overweldigen.

Speel met prints en patronen

Een geweldige manier om een ​​jurk te dragen is door hem te combineren met prints en patronen. Dit zal een outfit interessanter maken, vooral als de print of het patroon dat je kiest afhangt van het kleurenpalet in je jurk. Als je jurk bijvoorbeeld veel aardetinten heeft, zoals bruin en groen, dan kun je iets felgekleurds dragen, zoals rood of geel. Dit voegt een vleugje kleur toe die mooi matcht met de rest van je garderobe.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *