Sterke nageltips die je altijd kunt verwijderen

Sterke nageltips die je altijd kunt verwijderen

Er is geen soort nagel of nagelverlenging die je vingers niet een beetje anders laat voelen. Zelfs nageltips zoals Urban Nails die je in veel nagelstudio’s kunt vinden, zullen in het begin vreemd aanvoelen. Alle andere nageltips zijn precies hetzelfde. Ze beïnvloeden de dikte van je nagels. Daarnaast voegen ze ook de lengte van je nagels toe. Hierdoor kan het in het begin hinderlijk zijn omdat je er niet aan gewend bent. Als het de eerste keer is dat je nageltips krijgt, moet je ervoor zorgen dat je je klusjes, zoals typen of pakketjes openen, doet zonder je nageltips te beschadigen. Daarom is de dekking van je nageltips belangrijk.

Verschillende soorten dekking voor nageltips

Bij nageltips heb je een paar verschillende opties voor vorm en dekking. Je kunt al deze opties krijgen bij Alina Hoyo of andere plaatsen. Well-less tips zijn de beste als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijk en veelzijdig alternatief dat niet veel tijd of energie kost voor een goede pasvorm. Halfwell-tips zijn een prachtig compromis voor tips die een grotere dekking bieden, maar die wat meer onderhoud en aandacht nodig hebben om ze er schoon en stijlvol uit te laten zien. Volle nagels daarentegen zijn de beste keuze als je de maximale dekking wilt. Als je gebreken aan je nagels hebt die je wilt verbergen of als je bang bent dat de nagels loskomen, zijn volwaardige nagels een goede optie. Full-well tips zijn vanwege hun grotere formaat het beste alternatief om correct aan de nagels te kleven. Vanwege de grotere dekking zijn effen kleuren die eventuele lijnen of versmelting tussen de punt en de natuurlijke nagel kunnen verbergen, uitstekend.

Hoe verwijder je de nageltips?

Als je het uiterlijk van je nageltips beu bent, moet je ze op de juiste manier verwijderen. Wanneer je je nageltips afkrabt of wegschraapt, kunnen de echte nagels eronder broos of ontstoken raken. Het zorgt ervoor dat je nagels er vreselijk uitzien en kan zelfs tot een infectie leiden. Het wordt aangeraden om naar gecertificeerde professionals te gaan om je tips correct te laten verwijderen. Je kunt het echter thuis voorzichtig zelf doen. De verwijderingsprocedure is vergelijkbaar met die van het verwijderen van acrylnagels. Je hoeft de nagel slechts een paar minuten in aceton te laten weken om de lijm zacht te maken voordat je de punt voorzichtig verwijdert.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *