ShirtsofCotton T-shirts van super kwaliteit

ShirtsofCotton T-shirts zijn op vele manieren verbeterd en worden nog steeds verbeterd. Naast het gebruik van een hoogwaardige katoen soort, hebben de ShirtsofCotton T-shirts ook een speciaal ontwikkelde katoenweving. Bovendien zijn de shirts net iets langer aan de onderkant dan normale T-Shirts. Ze zijn ook al voorgekrompen en voorgewassen zodat ze tijdens de volgende wasbeurten niet verder krimpen. Er zijn verschillende beschermende wassingen gedaan zodat het shirt extra zijn kleur en souplesse behoudt. Daarnaast is er meer ruimte in de oksels gecreƫerd voor een beter draagcomfort. De ShirtsofCotton T-shirts zijn licht getailleerd en hebben een modern weggewerkt neklabel. U heeft keus uit meerdere perfect afgestemde V-halzen. Dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten, kunnen de ShirtsofCotton T-shirts nog steeds verbeterd worden. Mannen voelen zich lekker in de ShirtsofCotton T-shirts. Ze voelen zich sterker en zekerder. Maar nog veel belangrijker, zij dragen de shirts graag omdat deze enorm zacht zijn en goed rondom het lichaam aansluiten.

Wat maakt de ShirtsofCotton T-shirts perfect?

De belangrijkste punten waar een ShirtsofCotton T-Shirt aan dient te voldoen zijn:

  • Het T-shirt moet lekker zacht aanvoelen en lekker om het lichaam aansluiten;
  • Het T-shirt moet ietsjes langer zijn zodat het niet uit de broek kruipt;
  • Er mogen geen irritante labels in zitten;
  • Verschillende dieptes V-hals zijn nodig voor de diverse manieren van dragen; (afgemeten op de knoopjes van je overhemd)
  • Geen trekkende oksels;
  • Parel witte T-shirts (die ook lang wit blijven).

De V-hals, ideaal als onderhemd

Naast de basic modellen zijn er ook modellen met een V-hals. Ook dit model shirt is ideaal als onderhemd. Doordat de V-hals naar beneden uitloopt kunt u ervoor kiezen om wat meer knoopjes van het overhemd open te laten zonder dat uw omgeving ziet dat u er een T-shirt onderaan hebt. Hoe dieper de V-hals, hoe meer knoopjes u open kunt laten en toch het comfort van een T-shirt voelt. Het V-hals shirt sluit, net als het basic model, perfect op het lichaam aan. Samen met een spijkerbroek kunnen deze T-shirts voor een prachtige outfit zorgen. Al deze T-shirts zijn verkrijgbaar in de webwinkel van ShirtsofCotton.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *