Schoenen om comfortabel en stylish verantwoord te flaneren

Schoenen om comfortabel en stylish verantwoord te flaneren

De herfst is in volle gang en het duurt niet lang meer voordat koning winter de scepter een aantal maanden komt zwaaien. Hoewel deze seizoenen naast wind, kou en regen bol staan van sfeer en gezelligheid, ben jij misschien veel meer een zomerkoninkje. Heb je daarom besloten om een ontspannen reis naar de zon te boeken? Dan kun je naast zomerkleding misschien wel een paar mooie zomerschoenen gebruiken. Ben je van plan om niet alleen lekker op een zonnebedje te gaan liggen, maar ga je op vakantie ook de nodige potjes cultuur snuiven en wandelen? Kies dan voor nieuwe schoenen die heerlijk comfortabel lopen en gezond zijn voor je voeten. 

Schoenenmerken die al deze factoren weten te combineren in trendy modellen waarop je absoluut mag worden gezien, zijn en FitFlop en Piedi Nudi. Lees snel verder en ontdek met welke schoenen jij op een zonvakantie stylish verantwoord kunt flaneren. 

Mooie Italiaanse materialen

Piedi Nudi heeft als uitgangspunt dat schoenen er niet alleen prachtig uit moeten zien, maar ook heerlijk horen te zitten. Het merk heeft een absolute naam hoog te houden qua modische schoenen die uitblinken in comfort. Keer op keer weet Piedi Nudi collecties te ontwerpen waarin je de karakteristieke, stijlvolle en stoere signatuur van het markante designteam herkent. De originele ontwerpen zien er niet alleen mooi uit, maar onderscheiden zich ook van de massa door de compleet eigen stijl, de mooiste Italiaanse materialen en het zachte uitneembare voetbed. Dat zie je onder meer terug in de laarzen, sneakers en boots die perfect zijn te combineren met zomerse kleding. De designs van het Nederlandse merk zijn gebaseerd op de laatste trends en dat zie je terug in het typerende kleurgebruik en de rijke details. 

Luchtig, modieus en comfortabel

Als je er op vakantie lekker actief op uit wilt gaan en je elegant wilt kleden, zijn ook de sandalen en slippers van FitFlop een goede keuze. Deze modellen zijn lekker luchtig, modieus en comfortabel. De designers van het wereldberoemde merk bewijzen dat een gezond voetbed en fashion prima samengaan. Daarom zijn bijvoorbeeld de FitFlop Lulu kruis slides populair. Deze modellen zorgen ervoor dat je spieren en gewrichten tijdens het lopen de perfecte ondersteuning krijgen. Met deze fijne slippers ben je verzekerd van superieur loopcomfort en een verfijnde look. Ze zijn heerlijk zacht gevoerd en kunnen zowel up- als down worden gekleed. Hetzelfde geldt voor de trendy modellen uit de Kessia-lijn. De fashionable sandalen worden gemaakt met mooie materialen zoals: leer, suède, kurk en satijn, en combineren een geraffineerde stijl met supercomfort. Het voetbed dat is gevoerd met zacht leer streelt je blote voeten. Kortom: alles wat je nodig hebt in een zonnig vakantieland. 

Gemakkelijk online bestellen Ben je al druk in de weer met het pakken van je koffer? Schoenen om mee te nemen op vakantie shop je eenvoudig en snel in de overzichtelijke webshop van Meijerink Schoenen. Dames, heren en kinderen, hebben er een gevarieerde keuze uit eigentijdse schoenmerken met een hoog draagcomfort. Als je op werkdagen vóór 15.00 uur je bestelling plaatst, worden je schoenen vaak nog dezelfde dag aan je verzonden. Ben je een keer in de buurt van Hoorn? Daar vind je in het historisch centrum ook de fysieke winkel van Meijerink Schoenen.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *