Redenen om te kiezen voor Red Button jeans

Redenen om te kiezen voor Red Button jeans

Spijkerbroeken mogen natuurlijk niet in je kledingkast ontbreken. Bij een spijkerbroek wordt vaak gedacht aan een broek die minder comfortabel zit. Echter verschilt dit enorm per merk. Wij adviseren om Red Button jeans te dragen. Dit Nederlandse merk staat bekend om de comfortabele en goed passende spijkerbroeken. Als je eens een spijkerbroek van Red Button hebt gedragen, dan wil je nooit meer anders. Niet voor niets is dit merk de laatste jaren steeds populairder geworden. Maar wat zijn redenen om te kiezen voor dit Red Button jeans? Lees verder..

Waarom kiezen voor Red Button?

De belangrijkste reden om voor dit Nederlandse jeansmerk te kiezen is dat de spijkerbroeken allemaal van hoge kwaliteit zijn. Alle jeans worden goed gecontroleerd op fabrieksfouten en moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen, waardoor je altijd een stevige jeans koopt die nog jaren mee gaat. De prijs/kwaliteit verhouding is dan ook uitstekend.

Verder is de perfecte pasvorm voor elk lichaam een andere goede reden. Heb jij moeite met het vinden van jeans met een goede pasvorm? In de Red Button collectie heb je keuze uit vele verschillende modellen die allemaal bekend staan om de perfecte pasvorm. Door deze pasvorm zitten de jeans erg comfortabel. 

Verschillende pasvormen

Zoals we hierboven al genoemd hebben bestaat de collectie van Red Button uit jeans met verschillende pasvormen, zodat er voor elke lichaamsbouw wel een passende spijkerbroek te vinden is. Hieronder hebben we de verschillende pasvormen op een rijtje gezet:

  • Slim fit: de afgelopen jaren is dit de populairste pasvorm. Zowel bij dames als heren zijn slim fit jeans helemaal hip. Slim fit wordt ook wel tapered fit genoemd. Bij deze pasvorm sluiten de jeans netjes aan op je lichaam.
  • Bootcut: deze jeans zitten strak om de heupen en lopen vanaf de knieën wijd uit. Deze pasvorm zorgt voor een zandloper effect.
  • Wide/flared leg: bij deze populaire pasvorm lopen de broekspijpen vanaf de dijen wijd af en ook zijn de achterzakken vaak wat groter dan normaal.
  • Straight fit: deze jeans zitten als een regular model. Enkel lopen de pijpen smal af, waardoor ze wat strakker zitten bij de enkels.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *