Musthave kinderkleding voor de koude maanden

Musthave kinderkleding voor de koude maanden

De herfst is al in volle gang en ook de winter gaat binnenkort zijn intrede doen. Het is dus tijd voor een nieuwe najaarsgardarobe voor de kids! Hieronder bespreken we de musthaves van dit najaar, van kinder winterjassen tot kinderschoenen, zodat jouw kind er deze winter weer helemaal hip bijloopt. En jij als ouder ernaast ook natuurlijk!

De perfecte winterjas

De winterjas is natuurlijk wel het belangrijkste onderdeel van de najaarskleding. Het is belangrijk dat deze jas comfortabel is en mooi zit. Het materiaal is ook erg belangrijk. Stoffen of wollen jassen kunnen heel trendy zijn, maar zijn een stuk minder praktisch als het gaat om regen afstoten en spelen in de modder. Zorg ervoor dat je materiaal kiest dat makkelijk te wassen is, vooral als je kind houdt van buitenspelen. 

Stoere laarzen

Als je het over leuke kinderkleding voor de winter hebt, kan een paar stoere laarzen natuurlijk niet ontbreken! Deze laarzen heb je in vele verschillende vormen en materialen. Je kunt natuurlijk gaan voor een echte regenlaars, deze zijn heel praktisch maar niet altijd even fashionable. Een gevoerde, leren laars daarentegen is juist heel hip. En ook nog lekker warm. Deze is vaak wel wat minder goed schoon te houden, helaas!

Sweater weather 

Welk item echt niet kan ontbreken in de garderobe van je kind is de winterse sweater! Deze zijn lekker comfortabel, zacht en warm en heb je wederom in alle soorten. Ook komen er dit jaar veel verschillende materialen langs. Je hebt natuurlijk de wollen truien, maar er zijn nu ook teddy truien! Deze superzachte truien houden je kind heerlijk warm en geven mama en papa nóg een reden om hem of haar lekker te knuffelen.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *