Mouwlengte 7 overhemd past perfect

Draagt u graag overhemden maar heeft u de pech dat overhemden vaak te korte mouwen hebben? Als u een man van 1,90 meter of langer bent, dan zal u dit bekend in de oren klinken. U kunt er dan natuurlijk voor kiezen om uw mouwen op te rollen, maar tegenwoordig zijn er lange overhemden met extra lange mouwen, ofwel mouwlengte 7overhemden. Mouwlengte 7 overhemden hebben een mouwlengte van maar liefst 72 cm. Even voor de duidelijkheid, dat is gemeten vanaf de schoudernaad. Dankzij deze overhemden met mouwlengte 7 draagt u een overhemd die mouwen heeft met de juiste lengte, gegarandeerd. Mouwlengte 7 overhemden hebben daarnaast ook een langere lengte dan normaal. Niet alleen de mouwen zijn dus lang genoeg, ook de rest van het overhemd past perfect bij uw lichaam. Dankzij het ruime assortiment aan overhemden met mouwlengte 7 is er voor ieder wat wils te verkrijgen.

Business overhemden extra LM

De business overhemden zijn onmisbaar in elk seizoen. Deze overhemden hebben een mooie kwaliteit en daardoor een luxe uitstraling. Volop keus is er ook in business overhemden met extra lange mouw. Voor de zakelijke klant is dit ook zeer prettig mede door de vele verschillende nette overhemden. De nette overhemden zijn verkrijgbaar in meerdere pasvormen en maten. De business overhemden met extra lange mouw zijn verkrijgbaar in het wit, lichtblauw, zwart en met een printje. Een zakelijk overhemd is doorgaans in een behouden kleur.

Het bepalen van de juiste mouwlengte

Om uw mouwlengte te achterhalen zult u de lengte van uw armen moeten opmeten. Er zijn twee manieren om dit de doen. Via de Europese methode of de Engels methode. Bij de Europese methode wordt er gemeten vanaf de top van schouder, waar de arm begint, tot aan de pols. Bij de Engelse methode wordt er gemeten vanaf het midden van de rug/nek tot aan de pols. Om de juiste mouwlengte te bepalen telt u hier nog eens 1-2 centimeter bij op. Er is rekening gehouden met het krimpen van het overhemd tijdens het wassen.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *