Met mangohouten meubels is sfeer gegarandeerd

Met mangohouten meubels is sfeer gegarandeerd

Het wordt weer eerder donker, de regenachtige dagen volgen elkaar op en de bomen worden steeds kaler. We hebben de zomer duidelijk achter ons gelaten. Dus laten we de voordelen van dit seizoen omarmen en het binnen extra gezellig maken. Maar dat kun je natuurlijk op 1001 manieren doen. De meesten denken als eerste aan een paar nieuwe kussentjes op de bank of kaarsen in iedere hoek. Voordehandliggend? Zeker, maar wel altijd effectief. Een wat mindere standaardtoevoeging maar ook een belangrijke sfeermaker in huis is mangohout. Mangohout is in veel verschillende vormen te krijgen, denk bijvoorbeeld aan een mangohout tafel. Wat mangohout zo sfeervol maakt? Je leest het in dit blog.

Sfeervol theeleuten

Niets zo gezellig als ‘s avonds op de bank een warme kop thee of chocolademelk drinken. Dat wordt nog gezelliger als je de kopjes kunt wegzetten op een sfeervolle salontafel – je raad het misschien al – van mangohout. Mangohout is namelijk een tropische houtsoort, te herkennen aan zijn warme gloed. Daardoor brengt het, zonder heel veel toe te hoeven voegen, veel sfeer in huis. Het hout is robuust en de meubels meestal eenvoudig, maar dat is wat ons betreft juist wat mangohouten meubels zo krachtig maakt. Daarnaast is mangohout perfect te combineren met de woontrends van tegenwoordig: pampaspluimen, keramieken vazen en licht gekleurd meubilair. 

Van eettafel tot wandkast

Wat je smaak ook is, er is altijd een mangohouten meubel dat past in jouw interieur. Mangohout is namelijk in allerlei vormen verkrijgbaar: dressoirs, tv-meubels, eettafel ovaal, rond of rechthoekig, wandkasten, salontafels en ga zo maar door. Door de natuurlijke houtkleur is het met nagenoeg alle kleuren te combineren. Ben je op zoek naar een donker meubel? Ook dan is mangohout de oplossing. Vrijwel alle modellen zijn namelijk ook in het zwart verkrijgbaar. De meubels zijn in principe hetzelfde, het enige verschil zit hem in de afwerking. Daarnaast zijn zwarte mangohouten meubels vaak gezandstraald waardoor ze wat matter zijn. Echter hoeft dat niet altijd zo te zijn. Benieuwd geworden naar mangohout? Tegenwoordig heeft elke woonwinkel wel een aantal mangohouten meubels in het assortiment. Dus ren vandaag nog naar je favoriete winkel om ervoor te zorgen dat jij je huis daarna nooit meer uit wilt. 

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *