De Leukste hoofddeksels voor winter 2020/2021

De Leukste hoofddeksels voor winter 2020/2021

De kortste dag van het jaar komt alweer in zicht wat betekend dat we de koudere maanden in gaan. De verleiding om jezelf lekker terug te trekken en onder een deken te verdwijnen is erg groot. Toch raden we je aan om af en toe een stevige wandeling te gaan maken. De natuur is prachtig en de frisse lucht zal je goed doen. Dit najaar zijn hoeden weer helemaal terug van weg geweest. Van leuke buckets hats tot klassieke hoeden. Zeker in tijden van Corona is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en jezelf te stylen met leuke accessoires. Lees hieronder verder over de leukste musthaves voor de winter.

De hippe bucket hat

De bucket hat is al een paar seizoenen een trend en deze winter is het ook echt een musthave. Een hoed is lekker warm op je hoofd en is erg stijlvol. Naast een bucket hat zijn ook andere hoeden en petten helemaal hot deze winter. Van een bucket hat in een leuke print tot een bucket hat van een fluffy stof. Daarnaast is dit ook een ideale oplossing voor een bad-hair day.

De klassieker

Een ander model in de High5shop is de klassieke fedorahoed die nooit uit de mode raakt. Ook dit jaar zien we de fedorahoed meerdere malen terugkomen in stijlvolle outfits. In 1890 zijn mensen begonnen met het dragen van deze hoed, maar toen in de jaren 40 Hollywood sterren begonnen met het dragen van fedorahoed werd hij pas echt populair. Het is een tijdloos design die op vele manieren gestyld kan worden.

Hoeden kopen

In de webshop van High5shop vind je de leukste hoofddeksels met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Alle producten passen helemaal bij de trends van 2020/2021. Kijk op de webshop en laat je inspireren voor de leukste hoeden.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *