Leuke ideeën voor het inrichten van je keuken

Leuke ideeën voor het inrichten van je keuken

Je keuken heeft de beste keukenapparatuur, de indeling is enorm praktisch en het aanrechtblad ligt mooi op de kastjes. Als de basis goed is, maar der mist toch nog wat dan geven wij je graag nog wat keuken inspiratie voor het inrichten en afstijlen van jouw keuken.

Rommel in de kastjes

De eerste stap voor een mooi gedecoreerde keuken is zorgen dat alle minder mooie spullen en alle rommel netjes in je kastjes past. Zorg dus dat je alles wat niet zo mooi is op het oog in de kastjes stopt. Je kunt hiervoor gebruik maken van speciale rekjes en hulpmiddelen waarmee je spullen zoals je pannen extra gemakkelijk kunt stapelen. Door gebruik te maken van dit soort gadgets kun je efficiënter je kastjes in delen en past er meer in. Laat alleen dingen op het aanrecht staan die je elke dag gebruikt, of die decoratief zijn.

Functionele decoraties

De keuken is de perfecte plek voor functionele decoraties. Veel spullen die je vaak of zelfs dagelijks gebruikt kun je namelijk prima als decoratie gebruiken. Denk maar aan mooie glazen potten met een mooie deksel voor je pasta of je muesli. Deze gebruiken veel mensen regelmatig en het staat hartstikke leuk als deze in het zicht staan. Als je erg mooi servies hebt kun je deze ook zelfs op een wandplank neerzetten. Een andere grote favoriet zijn de verse kruiden plantjes. Zet ze in een mooi potje op een wandplank of op het aanrecht, want plantjes kunnen altijd, ook in de keuken.

Een bar cart

Als laatst mijn persoonlijke favoriet: voeg een bar cart toe! Dit is een soort bijzettafeltje op wielen waarin vaak drank wordt opgeborgen. Met flessen drank onderin en een paar favoriete flessen en mooie glazen bovenop. Dit kun ja natuurlijk ook doen, maar je kunt er ook voor kiezen om hier een kleine koffiebar van de maken. Door je koffieautomaat hierop te plaatsen heb je meteen wat meer ruimte op je aanrecht.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *