Leuke afstudeercadeaus

Leuke afstudeercadeaus

Afstuderen blijft toch altijd een bijzonder moment. Jaren achter elkaar werken studenten aan het behalen van dat felbegeerde papiertje. Als het moment eenmaal daar is om je diploma in ontvangst te nemen, is het logisch dat familieleden en vrienden super trots zijn. Je sluit ten slotte een periode af waarin je veel hebt geleerd. Om dit te belonen krijgen veel afgestudeerden een speciaal cadeau. Meestal is dit een iets duurder cadeau waar ze jarenlang plezier van hebben. Zo denk je telkens bij het zien van het cadeau aan de succesvolle afronding van je studie. Toch best waardevol dus! Maar wat zijn nu leuke cadeautjes om te geven voor het afstuderen? Lees vooral even verder.

Tassen

Een mooi afstudeercadeau waar iemand echt iets aan heeft is een goede tas. Stel dat de afgestudeerde persoon gaat beginnen met werken, is het best waardevol om een goede leren werk tas te krijgen. Hier kun je larenlang mee doen én het is toch wel een symbool op de werkvloer. Hiernaast is het ook erg praktisch dat ze hier alle spullen in kunnen opbergen, zoals een laptop en de benodigde papieren voor het werk. Een nuttig cadeau wat dagelijks gebruikt kan worden dus. Het kan ook zomaar zo zijn dat de afgestudeerde verder gaat met een nieuwe opleiding. In dat geval is het ook erg leuk om een goede rugzak te geven, zoals een Rains rugzak bijvoorbeeld. Deze rugzakken zijn nu erg populair en zie je veel voorbijkomen op Instagram. Deze tassen komen in verschillende leuke kleurtjes en maten en zijn waterdicht. Best handig dus als je op de fiets naar school gaat en het regent.

Sieraden

Wat we hiernaast ook vaak zien is dat mensen sieraden krijgen als slagingscadeau. Denk bijvoorbeeld aan een gegraveerd armbandje of een ring voor vrouwen. Zo’n sieraad gaat ook jaren mee en wordt veel gedragen. Veel mannen krijgen meestal een merkhorloge. Denk bijvoorbeeld aan Tissot horloges of horloges van een ander merk. Bij sommige juweliers kun je ook horloges laten graveren. Zet bijvoorbeeld de datum van slagen in het sieraad, zodat je jaren later nog steeds fijn kan terugblikken. Hiernaast is het leuk om samen met de afgestudeerde te gaan shoppen voor een mooi sieraad. Zo maak je er toch een bijzondere gebeurtenis van en weet je zeker dat het sieraad iets is wat ze mooi vinden en graag willen hebben. Zelf uitzoeken is toch altijd lastig, aangezien het best persoonlijk is. Wat jij nu mooi vindt, moet de ander over een paar jaar ten slotte nog steeds mooi vinden.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *