Last minute Moederdag cadeaus

Last minute Moederdag cadeaus

Het is alweer bijna zover; 9 mei is het Moederdag! Juist in deze tijd is het leuk om je moeder te verrassen met iets speciaals. Maar waar maak je haar blij mee? En heb je het nog wel op tijd in huis? Om je een handje op weg te helpen heb ik de leukste last-minute Moederdag cadeaus voor je op een rijtje gezet.

  • Bloemen fleuren iedereen op

Wie wordt er nu niet blij van bloemen? Ga voor een prachtig boeket in haar lievelingskleuren of kies een duurzamer alternatief, zoals een bloemenstruik. Ga bijvoorbeeld voor een Magnolia, die staan momenteel mooi in bloei! Plant de struik samen voor wat extra moeder-dochter quality time. 

  • Mam, vertel eens

Een cadeau waar je moeder weken of zelfs maanden mee zoet zal zijn. Dit boek mag ze zelf invullen met allerlei herinneringen aan zowel haar leven als dat van jou. Er is genoeg ruimte voor foto’s, dus trek de archieven maar open! Zo gaan haar prachtige herinneringen nooit verloren.

  • Sleutel- of tashanger

Een sleutel- of tashanger kun je helemaal zelf samenstellen naar je moeders wensen. Zo fleur je eenvoudig haar tas op met bijvoorbeeld een mooie Mix & Match DQ sleutelhanger met maritiem koord. Kies een eindkapje of schuiver met een mooie boodschap, zoals ‘you are special to me, ‘amour’ of ‘mama’. Een leuk cadeautje wat ze elke dag kan gebruiken.

  • Schitterende sieraden

Verras je moeder met een prachtig sieraad van een sieraden groothandel. Ga bijvoorbeeld voor een ketting met een bedel uit de Birth Flower collectie, waarbij elke bloem voor een andere maand staat. Kies de bloem van haar geboortemaand in zilver of goud. Elke bloem heeft zijn eigen betekenis en dit staat mooi vermeld op het kaartje wat erbij zit. Je kunt er een mooi cadeaudoosje bij kopen, waardoor je cadeautje er extra feestelijk uit ziet.

Ik hoop je met deze tips een handje op weg te hebben geholpen. Fijne Moederdag!

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *