Laat je natuurlijke zelf zien met minerale make up!

Laat je natuurlijke zelf zien met minerale make up!

Minerale make up wordt steeds populairder. Dit is ook niet zo gek. Het is milieuvriendelijk en ook nog eens beter voor de huid. Je kan er op een natuurlijke manier je schoonheid mee benaderen. En ook nog eens zonder dat je hierdoor je huid beschadigd. Wie wil dit nu niet? Ben je nog niet bekend met minerale make up? Lees dan gauw verder, want in deze blog leggen we je graag uit wat minerale make up precies is en welke voordelen het met zich meebrengt.

Wat is minerale make up?

Minerale make up is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en pure mineralen. Dit heeft als voordeel dat het de poriën van je huid niet verstopt raken. Het zal de huid ook niet beschadigen en het is geschikt voor ieder huidtype. Dus ook wanneer je last hebt van een gevoelige huid, acne of rosacea kun je minerale make up gebruiken. De make up is vrij van parabenen, olie, parfum, talkpoeder, geurstoffen, kleurstoffen, conserveermiddelen en andere harde chemicaliën. Doordat minerale make up alleen maar natuurlijke ingrediënten bevat wordt de huid niet onnodig belast. De laatste jaren zijn er verschillende minerale make up merken op de markt gebracht, waaronder BellaPierre, beMineral, FreshMinerals en Priori.

Waarom minerale make up?

Minerale make up wordt gemaakt van zachte, natuurlijke ingrediënten voor een natuurlijke uitstraling. De natuurlijke ingrediënten verkleinen de kans op een allergische reactie. Daarom is dit soort make up geschikt voor alle huidtypes. De minerale make up smelt als ware samen met de huid, waardoor het gewoon kan blijven ademen. Doordat het om een fijne poeder gaat sluit het de poriën niet af. De make up zal de huid ook niet uitdrogen. Verder heeft minerale make up een beschermende werking tegen UV straling. Dit betekent overigens niet dat je geen zonnebrandcrème meer nodig hebt in de zomer. Van minerale make up breng je maar een dunlaagje aan. Hierdoor hoef je niet vaak nieuwe producten te kopen, omdat je weinig nodig hebt voor een optimaal resultaat. Tot slot heeft het een lange houdbaarheidsdatum.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *