Laat de echte jij zien met make-up

Laat de echte jij zien met make-up

Iedere vrouw heeft het wel eens gehoord. Je hebt echt geen make-up nodig, je bent prachtig zoals je bent. Hoewel dit natuurlijk helemaal waar is en je make-up niet per se nodig hebt, kan dit er toch voor zorgen dat je je beter in je vel voelt en meer zelfvertrouwen hebt. Het highlight niet alleen je jukbeenderen, maar ook je beste assets. En die willen we natuurlijk allemaal in de strijd gooien, op welk moment en waar dan ook. Laat de echte jij zien. Versterk jezelf en laat de wereld zien dat je met een beetje foundation, rouge of lipstick jezelf nog stralender voelt. Ik geef je drie tips.

Versterk jouw beauty

Klinkt misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar dit kun jij ook! Wat vind je echt mooi aan jezelf? Kijk niet naar wat je minder mooi vind, om dat vervolgens bij te werken. Focus je op hetgeen dat je prachtig vind en accentueer het. Jukbeenderen, lange wimpers of volle lippen. 

Ga op zoek naar jouw merk

Niet ieder make-up merk past bij jou als persoon. Zo heb je producten die beter zijn voor de wereld, die goedkoper zijn zodat je regelmatiger kunt afwisselen, of juist high end zodat je de hoogste kwaliteit hebt. Ga op zoek naar jouw merk. Wat past er bij jou, jouw huid en wat je wilt uitstralen? Een van mijn favoriete merken is B.A.E. van HEMA. Niet te duur, fijne kwaliteit en het geeft me niet het gevoel dat ik me moet verschuilen. Ik mag er zijn! Met of zonder make-up. 

Kies voor wat je echt wilt gebruiken

Voel je vooral niet verplicht om specifieke items te gebruiken, omdat iedereen in jouw omgeving dit gebruikt of omdat je beste vriendin denkt dat het je goed staat. Minimaliseer je make-up en gebruik niet alles omdat het lijkt te horen. Haal de kracht uit jouw eigen beauty, versterk en wees selectief.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *