Koop de kinderkleding voor jouw winkel in bij M.G. van Meel B.V.

Koop de kinderkleding voor jouw winkel in bij M.G. van Meel B.V.

Door stoere en speelse designs met elkaar te combineren, valt kinderkleding bij zowel kinderen als hun ouders in de smaak. Niet gek, want leuke prints en felle kleuren vallen op! Tijdens een dagje winkelen met het gezin is kinderkleding dan ook de favoriete aankoop van mama en papa. Zoek jij een groothandel om mooie kinderkleding in te kopen voor jouw winkel of keten? Dan ben je bij M.G. van Meel B.V. aan het juiste adres. Deze kinderkleding groothandel heeft een jarenlange ervaring in textiel en levert dan ook kinderkleding van een hoogwaardige kwaliteit. Meer weten? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we alles over de producten van M.G. van Meel B.V.

Wat doet M.G. van Meel B.V. precies?

M.G. van Meel B.V. is een Nederlandse textielgroothandel die zich focust op innovatie en duurzaamheid. Ook de wisselwerking tussen organismen en hun omgeving – oftewel de ecologie – is voor de experts van M.G. van Meel B.V. heel belangrijk als zij kleding produceren. Daarom garandeert de expert textiel die wordt gemaakt met aandacht voor mens, milieu en kwaliteit. Om dit te bereiken, werkt de groothandel alleen met betrouwbare fabrikanten. Verder zijn er nog veel meer opmerkelijke dingen die M.G. van Meel B.V. van andere textielgroothandels onderscheidt.

Wat maakt M.G. van Meel B.V. zo bijzonder? 

  • M.G. van Meel B.V. levert producten van hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs;
  • De textielgroothandel heeft een uitgebreid netwerk van betrouwbare vakspecialisten;
  • Het bedrijf heeft meerdere succesvolle eigen kinderkledingmerken op de markt gebracht, namelijk: Fun2Wear, Funderwear en Frogs and Dogs;
  • Bij M.G. van Meel kun je – naast de inkoop van textielproducten zoals kinderkleding en rompertjes – terecht voor ondersteuning bij het uitbrengen van een eigen kinderkledinglijn of private label.

Hoe kun je je eigen kledinglijn ontwerpen?

Wil jij in je winkel of webshop je eigen kledinglijn verkopen? Bij M.G. van Meel B.V. kun je niet alleen terecht voor de inkoop van textielproducten, maar ook om je eigen label te ontwerpen. Samen met de experts van de textielgroothandel ontwerp je schattige kinderkleding die comfortabel zit. Na de productiefase hoef jij je over de import en distributie geen zorgen te maken, want de specialisten van M.G. van Meel B.V. regelen dat jouw private label in je winkel komt te hangen. Wanneer ga jij de volgende fase van kledingverkoop aan?

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *