Kledingcrisis?

Kledingcrisis?

Welke vrouw heeft hier geen last van; je gaat op stap, hebt een date, een verjaardag of je eerste schooldag maar je hebt geen idee wat je aan moet trekken. Opeens hangt er letterlijk niks in je kast dat je aan wilt. En nu?

Proberen

Het shirtje dat je altijd al aan hebt, trek je nu weer aan. Maar nee, iedereen weet ondertussen dat je die altijd aan hebt. Het shirtje ligt ondertussen op de grond en is ingeruild voor een blouseje die je eigenlijk te netjes vindt. Hup, ook die gaat de hoek in.

Het is ondertussen nog maar één uur voordat je omgekleed moet zijn. Stress!!!

Keuzes maken

Maak een keuze. Kies eerst of je een broek, rokje of jurkje aan wilt. Pas je aan de situatie aan, zodat je niet overdressed of underdressed aankomt.  Als je kiest voor een rokje, moet er nog gekeken worden naar de kleur en de vorm. Is het rokje een casual kleur; pak dan het vrolijkste shirtje of blouseje die je hebt. Het hoeft niet strak te zitten, oversized is tegenwoordig hartstikke leuk boven een rokje. Kies je voor een drukker rokje met bijvoorbeeld een print er op, ga dan voor een bescheiden en effen shirtje, blouseje of truitje. Broeken kunnen op een speciale gelegenheid overkomen als minder gezellig. Zorg er dus voor dat je een leuke broek kiest die je niet ook aan zou doen naar school.

Eindresultaat

Maak je outfit nog even af met sieraden of leuke accessoires. Doe oorbellen in als je de outfit nog niet helemaal geweldig vindt, dit zal een ander resultaat opleveren!

Keep calm and make a choice!

 

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *