Ken uw huidtype wanneer je voor het eerst onder de zonnebank gaat

Ken uw huidtype wanneer je voor het eerst onder de zonnebank gaat

Je wilt beginnen met de zonnebank. Dan is het belangrijk dat u goed voorbereid bent voordat u onder de zonnebank gaat.

Overzicht huidtypen;

Huidtype 1: zeer lichte huid, wordt zeer langzaam tot niet bruin, gaat vaak samen met sproeten en rood haar, lichte ogen en uw huid verbrandt zeer snel. Uw persoonlijke ervaring heeft u geleerd hoe u met de zon om moet gaan; u kunt waarschijnlijk niet te lang in de zon blijven en moet zich goed wrijven. Ik adviseer u om de zonnebank niet te gebruiken.

Huidtype 2: lichte huid, blond haar, lichte ogen, bruint langzaam maar zeker en brandt snel. Bouw uw zonnebaden op met behulp van een zonnebankrooster en wrijf u goed in;

Huidtype 3: lichte tot getinte huid, vrije donkere ogen, brandt niet snel, bruint gemakkelijk, donker blond tot bruin haar. Gebruik een goede crème om uw huid goed te verzorgen en let goed op;

Huidtype 4: natuurlijk getinte huid, donker haar, donkere ogen, brandt niet snel en bruint gemakkelijk. Het zonlicht is goed voor uw huid en uw huid kan er goed tegen. Breng altijd crème aan door de zonnestralen.

Gebruik een zonnebank crème

Ik raad zelf Australian Gold Deviously Black zonnebankcrème aan. DE 45-voudige bronzing formule zorgt voor een supersnelle natuurlijke bruining. Vitaminen, voedende oliën, absint extracten, Aloë Vera en shea butter verzorgen en conditioneren je huid perfect.

Bouw uw zonnebank sessies op

Aangezien u geïnteresseerd bent in tips voor de eerste keer bruinen, ga ik ervan uit dat uw huid nog niet gewend is aan de straling van de zonnebank. Het is daarom belangrijk dat u langzaam aan de bruiningssessie wendt. Begin met een bruiningssessie van maximaal 10 minuten. Als u te snel onder de zonnebank gaat, kunt u enorme schade aanrichten en uw huid verbranden. Laat uw huid tussen de sessies door 48 uur met rust; als u na 24 uur weer onder de zonnebank gaat, kan uw huid overgevoelig worden.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *