Jij bént al het goud dat er blinkt!

Daar kunnen sieraden niet aan tippen. Hoewel ze aan jouw bijzondere en persoonlijke uitstraling natuurlijk een behoorlijke bijdrage kunnen leveren. Welke glimmers draag jij met trots?

Zelfs de meest bescheiden persoon draagt graag iets dat hem of haar identificeert. Maar dat wil niet zeggen dat sieraden specifiek een statussymbool hoeven te zijn. Hier hoef je helemaal geen rijkdom mee uit te stralen. Maar wel stijl! Jouw persoonlijkheid is uniek en dat wil je dan ook uitdragen door een uitzonderlijk sieraad te dragen, dat op jou is afgesteld. En met diezelfde instelling kun jij ook een speciaal sieraad cadeau doen aan iemand die jou na aan het hart ligt!

Ringen

Die bijzondere persoon aan wie je een sieraad schenkt kan je geliefde zijn. Maak hem of haar duidelijk dat dit degene is met wie jij de rest van je leven wilt spenderen door een ring van goud of zilver te overhandigen en die wens uit te spreken. Bepaal zelf of daar dan nog één of meerdere edelstenen aan te pas moeten komen. De ring moet immers net zo bijzonder zijn als degene aan wie je die schenkt!

Maar ook voor jezelf of op andere gelegenheden is dit sieraad eveneens de juiste attentie. Hiermee kan welke mijlpaal dan ook gevierd worden, waar je dagelijks aan herinnerd wordt zodra je je ring omdoet.

Kettingen

Nog meer dan ringen worden kettingen in het zicht gedragen. Natuurlijk, ze kunnen intiem bij je worden gehouden onder je kleding. De hangers zijn bovendien net zo persoonlijk als je zelf wilt, bijvoorbeeld in de vorm van je eigen naam of degene van wie je het meeste houdt. Ook de vingerafdruk of zelfs een druppel bloed van je geliefde kunnen aan je ketting worden gehangen! En iemand die is heengegaan blijft altijd bij je wanneer je zijn of haar as om je hals draagt.

Oorbellen

Deze typische dames sieraden zijn in allerlei vormen en formaten verkrijgbaar. Waar de ene een fan is van kleine knopjes, zijn er ook veel prominentere ringen om uit te kiezen. En dan hebben we het nog niet gehad over de glimmers die een groot deel van de rand van je oorschelp bedekken! De keuze kan lastig zijn, zeker wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor iemand. Maar in plaats daarvan heb je ook nog de mogelijkheid om door een professionele ontwerper jouw oorbellen op maat te laten maken!

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *