Je garderobe samenstellen met een beperkt budget

Je garderobe samenstellen met een beperkt budget

Wanneer realiseerde je je dat je garderobe niet is veranderd sinds de universiteit? Je eens zo betrouwbare blazer hangt neerslachtig en werkeloos in je kast. Hoe kun je je een nieuwe en kwalitatief hoogwaardige garderobe veroorloven? Voor het samenstellen van je droomgarderobe hoef je je spaarrekening niet leeg te maken. Voor een ​​betaalbare garderobe van hoge kwaliteit, moet je een winkelstrategie ontwikkelen en verder kijken dan wat er in het winkelcentrum te vinden is. Je kunt kwaliteitskleding zoals a lijn jurkjes kopen in vintage winkels of zelfs in online winkels.

Investeer in kwaliteitskleding

Allereerst moet je precies weten waarnaar je op zoek bent. Als het gaat om de kwaliteit van een kledingstuk, zijn de stof en hoe het in elkaar zit het belangrijkste. Wanneer hoogwaardige stoffen worden gebruikt en het kledingstuk goed is gemaakt, gaat het langer mee. Hoe weet je dat zeker? Kijk eerst hoe de verschillende stukken stof aan elkaar zijn genaaid. Dit zal je vertellen hoe goed het kledingstuk is gemaakt. Als je het kledingstuk bijvoorbeeld omhoog houdt en uitrekt, mag er geen licht door de naden komen. Het inrijgen van de naden moet gelijkmatig en strak zijn. Het feit dat de naden aan de binnenkant zichtbaar zijn, laat zien dat het product niet erg goed is. Als de stof van een kledingstuk goed is gemaakt zoals die van Topvintage, is dat een teken dat ze van hoge kwaliteit zijn.

Maak een boodschappenlijstje en inventariseer je kast

Nu je weet waar je op moet letten en waar je vanaf moet blijven, wil je misschien een kalender maken met winkel doelen voor de dingen die je echt nodig hebt. Als je niet meteen iets koopt, kun je in de loop van het jaar veel geld besparen. Besteed wat tijd aan het doorzoeken van je kast en het maken van een lijst van wat je zou moeten hebben. Begin met de items in je kast die je kunt dragen met bijna al je andere kleding en bij verschillende gelegenheden. Zet ze in volgorde van meest belangrijk naar minst belangrijk. Dit zal je helpen om kledingstukken te kopen die je echt nodig hebt in plaats van willekeurige kleding die je leuk lijkt.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *