Hoe verzorg je je wenkbrauwen

Hoe verzorg je je wenkbrauwen

Hier zijn de beste tips die we geven aan mensen die willen weten hoe ze voor je wenkbrauwen moeten zorgen:

Zoek een professional

Sommige mensen proberen geld te besparen door thuis voor hun wenkbrauwen te zorgen. Dit is goed. Maar als u weet dat u thuis geen perfecte vorm kunt bereiken, vraag dan een professional om eraan te werken. Ontdek wat voor soort training de schoonheidsspecialiste heeft en hoeveel jaar zij heeft gewerkt in het verzorgen van de wenkbrauwen.

Kies altijd voor Threading

Schoonheidsspecialisten kunnen wax gebruiken om het extra haar rond je ogen te verwijderen. Sta niet toe dat ze wax gebruiken, omdat het je ogen kan binnendringen en ook letsel rond de ogen kan veroorzaken. Onthoud dat de huid rond je ogen zo gevoelig is en dat wax gemakkelijk een zenuw rond dat gebied kan scheuren.

Koop een pincet van hoge kwaliteit

We adviseren onze klanten ook om te investeren in een hoogwaardige pincet voor het onderhoud van hun wenkbrauw thuis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pincet van The Browgal. Deze apparaten kunnen van pas komen wanneer u naar een kantoorvergadering of een feestje moet, maar geen tijd meer heeft en geen schoonheidsspecialiste kunt bezoeken. Maar je moet extra voorzichtig zijn bij het gebruik van een pincet, zodat je je ogen niet verwondt. En dit neemt niet weg dat u regelmatig een professionele schoonheidsspecialiste moet bezoeken.

Houd uw gezichtsvorm in gedachten

Het is geweldig om matig te zijn als het gaat om het verzorgen van je wenkbrauwen. De vorm van je wenkbrauwen mag geen negatief effect hebben op je gezicht. Je hoeft je gezicht niet te groot of te klein te laten lijken. Maak de wenkbrauwen niet te vet of te dun.

Borstel ze altijd op hun plaats

Wanneer je het nodig vindt en vooral wanneer je wakker wordt, poets je je wenkbrauwen op hun plaats. Gebruik hiervoor een zachte kam met dunne tanden. Gebruik hiervoor de convertible brow brush van The Browgal. Voordat u uw huis verlaat voor de markt, het werk of een andere plaats, kunt u ook de kam nemen en uw wenkbrauwen op hun plaats borstelen.

Vul je wenkbrauwen in

Voor mensen met dunne wenkbrauwen raden we hen aan om een ​​geschikte potlood eyeliner te nemen en deze te verduisteren. Uw keuze van eyeliner moet afhangen van hoe donker u ze wilt hebben. Je kunt ook een klein deel van de minerale compact rond je ogen aanbrengen met een make-upborstel om je ogen te verbeteren.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *