Hoe kan je acne behandelen

Hoe kan je acne behandelen

Acne is een heel vervelend. Vooral als het hevig is kan het veel impact op iemand levens hebben. Degene die er zelf last van hebben zullen dit ongetwijfeld kunnen bevestigen. Er zijn veel verschillende middelen die acne tegengaan, maar ze zijn niet allemaal even goed. Het is vanzelfsprekend dat je niet de eerste de beste goedkope goedjes op je gezicht smeert. Als het gaat om acne bestrijding is het echt belangrijk om te gaan voor kwaliteit. Koop een product dat echt goed is ontwikkeld en geproduceerd, van mensen die er daadwerkelijk iets over weten. Mijn tip is om voor één van de volgende acne bestrijdende producten van mesoestetic te gaan.  

Acne Crème  

Crème voor dagelijks gebruik, ontwikkeld voor een optimale controle van huidtypes die vatbaar zijn voor acne en seborroe. De unieke combinatie van complementaire en synergetische ingrediënten van acne stimuleert tegelijkertijd de afschilfering van het pilosebaceous kanaal, dat vermindert de talgproductie en controleert de bacteriële proliferatie en dit vermindert roodheid weer.  

Het gebruik 

Breng een of twee keer per dag een fijne, gelijkmatige laag acne aan op een gereinigde huid, waarbij u de oogcontouren en contact met slijmvliezen vermijdt. Het achteraf aanbrengen van dermatologische zonwering SPF50 + wordt aanbevolen bij blootstelling aan zonnestraling. Deze behandeling zorgt voor een effectieve, snelle en gemakkelijke controle van huidtypes die vatbaar zijn voor matige acne en seborroe. 

Purifying mousse 

Balancerend, reinigend gezichtsschuim tegen vervuiling. Verbetert het ontstoppen van poriën en voorkomt imperfecties zoals een vette en acnegevoelige huid. De antiseptische werking van chloorhexidine wordt gecombineerd met salicylzuur en melkzuur om de poriën te ontstoppen, de textuur te verbeteren en huidonvolkomenheden te voorkomen. Met keratolytische en zuiverende actieve ingrediënten, verbetert het het ontstoppen van poriën en voorkomt het imperfecties. De huidveiligheid en tolerantie van onze producten worden grondig getest door onafhankelijke experts: dermatologisch getest en niet-comedogeen. Met puriying mousse ben je dus verzekert van een effectief en veilig product.  

Het gebruik  

Het is te gebruiken door de mousse op vochtige huid aan te brengen en dit zachtjes in te masseren. Daarna kan je het afspoelen met water. Doe dit dagelijks. 

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *