Hoe je er goed uitziet terwijl je baby draagt

Hoe je er goed uitziet terwijl je baby draagt

Je weet dat het dragen van een baby zowel de ouder als het kind ten goede komt, maar je wilt er goed uitzien terwijl je het doet. Als het op de zorg voor je kind aankomt, zal niets ze sneller kalmeren dan ze aan je vast te binden met een hoogwaardige draagdoek of draagzak. Het dragen van baby’s is essentieel geweest voor ouders die hun aanhankelijke baby willen kalmeren en hun armen en schouders willen beschermen tegen de burn-out van het de hele dag vasthouden van een zware baby. Als je een baby draagt, heb je er ook een of zelfs beide handen vrij om andere taken uit te voeren, wat verbazingwekkend handig is voor ouders met meerdere kinderen of als je aan het winkelen bent.

Ouder worden en veel van de ouderschapstrends omarmen, waaronder het dragen van baby’s, betekent niet dat je je gevoel voor mode moet opgeven. Voorbij zijn de dagen van de lelijke draagzak, nu zijn er veel modieuze draagzakken beschikbaar die veilig zijn voor de baby, comfortabel zijn voor jullie beiden en die je zullen helpen je goed te voelen. Als je op zoek bent naar tips om er goed uit te zien tijdens het dragen van een baby en je wilt tips over babykleding, dan zijn hier een paar:

1. Kies een drager in een mooi patroon of stof.

Er zijn zoveel keuzes als het gaat om modieuze draagdoeken en als je er een kiest met een prachtig patroon of met een gedurfde en heldere kleur, zie je er op je best uit. De Baby K’Tan-draagdoek is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waarvan de meeste helder zijn en die elke outfit die je draagt, zal versterken. Als je meer van patronen houdt, is de ErgoBaby draagzak verkrijgbaar in geweldige patronen – het is zo modieus dat zelfs supermodel Gisele ervoor koos om de ErgoBaby-draagzak in River Rock te dragen met haar dochter Vivianne.

2. Kies de juiste outfit

Het kiezen van de juiste outfit voor modieuze babydragers zal je look naar een hoger niveau tillen. Als je wilt dat je draagdoek het middelpunt van je look is, kies dan voor kleding die de show niet steelt. Kies voor een eenvoudige blauwe spijkerbroek en een effen T-shirt of blijf bij één kleurenpalet. Als je meer geïnteresseerd bent in je outfit die aan het woord is en je draagdoek om in op te gaan, kies dan een draagzak met een neutrale kleur en laat je outfit opvallen met felle kleuren.

3. Accessoires

Vergeet niet de kracht van accessoires om je saaie outfit naar een hoger niveau van verfijning te tillen. Kies stukken die babyvriendelijk zijn als je een ketting gaat dragen (er zijn fantastische exemplaren beschikbaar die modieus zijn en veilig voor baby’s), en blijf uit de buurt van te grote oorbellen (wil geen baby ze grijpen!). Combineer een paar geweldige armbanden, een geweldige tas en je bent klaar.

4. Schoenen helpen om een ​​gewaagd statement te maken

Het is verbazingwekkend wat een geweldig paar schoenen kan doen voor je outfit, en dat geldt ook als je een baby aan je hebt vastgebonden. Het kiezen van een verstandige schoen zou op de eerste plaats moeten komen, want het dragen van een baby tijdens het schommelen van de 5 inch genezingen is niet iets dat de meeste mensen kunnen, maar een sleehak of platte sandaal kan net zo gewaagd zijn. Zoek schoenen die fleurig zijn, een patroon hebben of gewoon iets extra speciaals hebben en het kan helpen om je hele outfit te dragen.

5. Babykleding met vertrouwen tegemoet

De waarheid is dat het niet uitmaakt wat je draagt ​​- het draait allemaal om vertrouwen. Je kunt de meest modieuze draagzakken dragen en als je je er niet goed in voelt, zie je er niet zo goed uit als je zou kunnen. Aan de andere kant kun je een basic zwarte draagzak dragen en als je je geweldig voelt om hem te dragen, zal hij op anderen overkomen.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *