Hoe combineer je jouw tas bij een outfit?

Hoe combineer je jouw tas bij een outfit?

Als je een nieuwe tas uitzoekt, is het een grootte kans dat dit een Crossbody tas is.  Een crossbody tas dames is al jaren het populairste model. Deze tas is in allerlei vormen, materialen en kleuren verkrijgbaar. Maar vaak kies je voor een neutrale kleur. Terwijl een gekleurde versie hiervan als snel je outfit afmaakt en een ware eyecatcher vormt. Met onderstaand tips maak je geen fout met het combineren van een gekleurde tas.

Matchen

Je kunt ervoor kiezen om te matchen met je tas. Dus precies hetzelfde printje en/of kleur. Hiermee speel je altijd op save. Je kunt het ook zoeken in de details. Zo kan bijvoorbeeld je lippenstift of schoenen matchen met de tas. Met je zelf wat neutraler gekleed, kies dan voor een kleuraccent. Door een totaal andere kleur tas te kiezen fleur je direct de gehele outfit op. Stel je bent geheel in het zwart gekleed, dan kun je daar een knalrode, gele of groene tas aan toevoegen.

Wees niet bang

Juist opzoek naar de complete match. Deze gedurfde combinatie door helemaal in één kleur te kleding, inclusief je tas. Je zal zeker opvallen, hier is het geen probleem als de kleuren niet direct overeenkomen. Zo kun je kiezen voor meerdere tinten blauw, rood, groen etc. Een andere gedurfde combinatie is juist met diverse kleuren werken. Hoe kleurrijker je outfit hoe beter. Voeg hier een felgekleurde tas aan toe en je zult zeker geen muurbloempje meer zijn. Wees niet bang en start met combineren van al deze mooie kleuren. Zoals je eigenlijk ziet, sla je niet snel de plank mis met het combineren van gekleurde tassen. Trek je stoute schoenen aan en rock jouw complete outfit.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *