Hippe en comfortabele jongenspyjama’s voor elk seizoen

Hippe en comfortabele jongenspyjama’s voor elk seizoen

Trakteer je zoon op een stoere jongenspyjama als je naar bed gaan voor hem iedere dag tot een feestje wilt maken. Voor elk seizoen zijn er hippe en comfortabele jongenspyjama’s verkrijgbaar. In de winter slaapt je kleine kerel heerlijk in een pyjama met lange mouwen en een lange broek of in een onesie, een kinderpyjama uit één stuk. Voor de zomer zijn er onder andere shortama’s met een short en een shirt met korte mouwtjes. Als je zoon hierin slaapt, krijgt hij het nooit te warm of te koud. Als je kiest voor de jongenspyjama’s van een vrolijk en betaalbaar kindermerk, profiteer je van een collectie die wordt geproduceerd met zachte materialen. Bovendien is die verkrijgbaar in een brede maatrange. 

Binkies met maat 50 tot en met 176 kunnen prima slagen en vinden bij dit merk altijd een jongenspyjama die hij de allermooiste van de hele wereld vindt, zoals een dinopyjama, een brandweerpyjama of een pyjama voor jongens in een andere toffe print. 

Voor dreumesen, peuters en kleuters 

Wat je zoon ongetwijfeld ook ontzettend leuk vindt aan een kekke jongenspyjama van het eigentijdse label, zijn de mooie kleuren die variëren van zwart, felrood en donkerblauw tot legergroen. Is jouw miniman nog een baby’tje of een dreumes, dan vind je verschillende schattige varianten in rustige pasteltinten met lieve prints. Grotere jongens hebben de uitgebreide keuze uit vrolijke afbeeldingen en willen hun pyjama daarom eigenlijk niet meer uittrekken. Is hij een fan van het blussen van denkbeeldige brandjes? Dan maak je hem helemaal blij met een brandweerpyjama. Er zijn jongenspyjama’s voor kleine boefjes en ook voor toekomstige agenten. Het is maar net hoe de pet van jouw zoon erbij staat. 

Hoogwaardige materialen 

Wat voor mama en papa natuurlijk ook prettig is om te weten, is dat het kindermerk voor de jongenspyjama’s gebruik maakt van elastische katoen van een hoogwaardige kwaliteit. Dit materiaal ademt goed en rekt optimaal met het lichaam mee. Mede dankzij de mooie afwerking en de goede pasvorm blijft elke peuterpyjama uitstekend zitten tijdens het slapen, zelfs als jouw kleine boeffie tijdens zijn dromen een echte wildebras is. Bovendien kun je de jongenspyjama’s zo vaak wassen als je wilt, zonder dat de kleuren vervagen of de elasticiteit vermindert. Je wilt je kind vanzelfsprekend elke avond in schone en heerlijk frisse nachtkleding naar bed brengen. 

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *