Het juiste soort draagzak kiezen

Het juiste soort draagzak kiezen

Nu je moeder bent geworden kijk je heel anders naar heel veel zaken. Zo zijn het comfort en de veiligheid van je kindje wel heel belangrijk voor je geworden. Daarom doe je er ook alles aan om daarvoor te zorgen. Bijvoorbeeld door hem of haar altijd bij je te dragen als jullie op stap gaan. Daar heb je de Ergobaby Embrace voor. Maar hoe kies je nu eigenlijk zo’n type draagzak? Wat zijn belangrijke zaken? 

Comfort voor jou verzorgen 

Jij bent degene die het zware werk moet gaan doen. Dat betekent dus ook dat het belangrijk is dat je daardtoe in staat bent. Dat kan je doen door voor Ergobaby te kiezen. De naam zegt het eigenlijk al, want dit is de manier waarop je er zeker van kan zijn dat je aan rug, schouders en nek wordt gedacht. Het dragen wordt natuurlijk op de lange termijn wel wat zwaarder. Met de juiste zak kan je die druk verlagen. Waardoor je gewoon samen lekker overal naartoe op stap kan gaan. Dat maakt het dus wel zo lekker allemaal. 

Comfort voor jouw baby 

De andere manier om ernaar te kijken is vanuit het oogpunt van jouw baby. Die moet de hele dag in de zak met jou mee. Dat betekent dus dat je ook voor comfort moet zorgen. Zo kan je bijvoorbeeld zeker zijn dat je het kind lekker dicht bij je kan houden. Ook kan je er zeker van zijn dat je het kan beschermen tegen de zon. Het is alvast een goed idee om dit allemaal uit te zoeken. Zo heb je direct de juiste draagzak en kunnen jullie allebei zonder zorgen op pad gaan. Ook zorg je dat niets knelt of snijdt en moet het niet te warm of te koud zijn. Dit maakt het samen allemaal een goed zak. 

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *