Het dragen van een shapewear met een jurk

Het dragen van een shapewear met een jurk

Deze week heb ik iets nieuws ontdekt; shapewear! Voor de mensen die nog niet weten wat shapewear is, dit zijn elastische onderkleding met compressie dat ervoor zorgt dat je buik, heupen etc. egaal worden in een jurk of andere kledingstukken.

Je kunt dus een mooi zandloper figuur krijgen door deze dingen aan te doen. Hier is een before en after foto van de resultaten:

page1image10651472

Ideaal dus voor een jurk! Je billen worden meer gevormd, je heupen, onderrug en buik worden meer egaal. Het beste van alles: het is naadloos. Niemand ziet dus dat je dit aan hebt!

Ik gebruik het voornamelijk tijdens speciale evenementen waarbij ik een jurk aan moet. Ook als ik wel eens een nachtje naar de club gaat is het ideaal. Ik voel me nog meer zelfverzekerd door de shapewear! Het kan ook in het dagelijks leven worden gebruikt, maar daar sta ik van af. Wel gebruik ik het af en toe tijdens het sporten zodat ik nog extra kan zweten!

Een aanrader is een ​corrigerend ondergoed​ van Pine & Ginger. De ondergoed dekt je buik en maakt de onderrug egaal. Zo is er een mooie overloop naar de bil toe, voornamelijk ideaal bij het dragen van strakke broeken zoals een jeans. Het zit namelijk prettiger als het een onderbroek is in plaats van een shapewear broek onder de jeans.

Ook is een aanrader de high waisted push up ​billenbroek​. Dit is een broek die meer plekken aanpakt. Deze loopt door tussen de dijen, billen, buik en onderrug. Zeker een aanrader voor wanneer je een jurk draagt!

Verder heb je nog shapewear dat andere gedeelten van de lichaam corrigeert. Zo heb je een shapewear dat ervoor zorgt dat de hele lichaam van top tot teen curvy wordt. Of shapewear bestemd is voor zwangere vrouwen om wat meer ondersteuning te krijgen met de buik. Alles is mogelijk in de shapewear wereld!

Tegenwoordig wordt er zelfs shapewear gemaakt voor mannen. De ‘bierbuik’ is dan verleden tijd.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *