Het beste voor je huid? Kies natuurlijke dagcrème

Het beste voor je huid? Kies natuurlijke dagcrème

Goed voor je huid zorgen is populairder dan ooit. De meeste vrouwen brengen iedere dag een crème aan om de huid gezond en sterk te houden. Veel crèmes zijn echter voorzien van tientallen ingrediënten die voor de nodige irritatie aan de huid kunnen zorgen. Ben jij op zoek naar een natuurlijke dagcrème? Hier lees je waar je op moet letten en hoe je op de beste manier voor jouw huid zorgt.

Deze natuurlijke dagcrèmes kun jij aanschaffen

Een natuurlijke dagcrème is een dagcrème die niet is voorzien van tientallen ingrediënten waarvan de oorsprong niet helemaal duidelijk is. Natuurlijke crèmes zijn gemaakt met ingrediënten die 100% natuurlijk zijn en daardoor zeer goed voor de huid. Het kan lastig zijn om een goede natuurlijke dagcrème te vinden. Hier vind je dan ook een lijst met goede crèmes die 100% natuurlijk zijn:

  • Naïf verzorgende dagcrème: het merk Naïf is een van de bekende merken voor natuurlijke crèmes. De producten zijn vegan en parfumvrij en de crème bevat onder andere avocado olie, amandelolie en lijnzaadolie.
  • Weleda gezichtscreme: deze crème van Weleda is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat onder andere amandelolie en pruimenpitolie. De crème is geschikt voor de normale tot gevoelige huid, trekt goed in en ruikt lekker zoet naar amandelen.
  • Eden natuurlijke dagcrème: de dagcrème van Eden is 100% natuurlijk maar is ook voorzien van SPF30 factor waardoor je huid is beschermd tegen uv-stralen. Verder is de crème ook proefdiervrij.

Ontdek ook vegan make-up

Er zijn nog veel meer merken die zich volledig richten op het creëren van 100% natuurlijke crèmes. Merken als Dr. Hauschka, Suit Matters en Mad Hippie zijn hier voorbeelden van. Wil je ook voor jouw andere gezichtsverzorging 100% natuurlijk gaan en ben je op zoek naar vegan make up? Online vind je meerdere merken die hieraan voldoen en welke jij met een gerust hart kunt aanschaffen!

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *