Gezonde huid krijgen of behouden

Gezonde huid krijgen of behouden

Iedereen wil hun huid gezond houden. Je kunt dit zelf natuurlijk voor een groot deel doen door middel van gezichtsverzorging. Er is een super uitgebreid assortiment in de gezichtsverzorging. Hieronder staan een aantal tips en producten die je kunnen helpen met het gezond houden van je huid.

Verschillende merken

Er zijn enorm veel merken die gezichtsverzorgingsproducten aanbieden. Veel merken hiervan ken je ook wel; L’oreal, Niveau, Bioderma, Rituals, etc. Maar ook de duurdere merken als Chanel, Dior, Estee Lauder en Forlle’d bieden producten voor gezichtsverzorging aan. Er is een verschil in prijsklasse. Er zijn bijvoorbeeld Forlle’d producten die €65 kosten, maar er zijn ook producten die €230 kosten. Dit ligt maar net aan wat voor product je koopt. Over het algemeen zijn dag- en nachtcrèmes wat duurder dan een cleanser bijvoorbeeld. Of het nou écht uitmaakt of je een goedkoop of een duurder artikel koopt is per persoon verschillend. Het ligt er natuurlijk aan hoe jouw huid reageert op deze verschillende producten. Dat alle duurdere merken dus beter zijn is een fabel, omdat het voor iedereen verschillend is. Vaak zitten er wel verbeterde producten in de crème van een duurder merk.

Verschillende producten

Er zijn enorm veel producten om je gezicht mee te verzorgen. Denk aan cleansers, lotions, maskers, oogcrèmes, anti aging crème, serums en nog veel meer. Ook hier geldt dat niet alle producten voor jou zullen werken. Er zijn een aantal verschillende huidtypes; de normale huidtypes, hierbij is je huid niet droog of vettig. Daarnaast heb je nog een gecombineerd huidtype, hierbij is je huid vettig rondom je voorhoofd en je neus. Daarnaast zijn er nog droge, vette, acne en gevoelige huidtypes. Voor elke huidtype is er wel een product die helpt bij het gezond houden en het onderhouden van de huid. Welk huidtype jij hebt en welke producten voor jouw huid van belang kunnen zijn kun je het allerbeste bij een huidspecialist navragen.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *