Ga voor een overhemd met korte mouw voor een vrolijke en frisse uitstraling

Over het algemeen wordt het onderscheid tussen een overhemd met lange mouwen of een overhemd met korte mouwen gemaakt op basis van de situatie. Hierbij wordt vaak de afweging gemaakt of de situatie zakelijke of casual is. Maak jij de keuze om voor een overhemd met korte mouw te gaan en ben je benieuwd naar de voordelen en waar je op moet letten bij de aankoop? Lees dan vooral verder!

De voordelen van een overhemd met korte mouw

De eerste en vaak de belangrijkste reden om te kiezen voor een overhemd met korte mouw is het weer. Als het erg warm is, is het namelijk niet ideaal om in een overhemd te lopen met lange mouwen. Overhemden met korte mouw zijn niet alleen fris en cool maar ook vaak te verkrijgen is kleurrijke en trendy ontwerpen. Het leuke is dat deze overhemden vaak een borstzakje hebben wat zorgt voor een leuk detail in je outfit.

Wat is belangrijk bij de aankoop van een overhemd met korte mouw?

Het is belangrijk om te weten waar je precies op moet letten als je een overhemd met korte mouw koopt. Je wilt namelijk dat dit overhemd perfect zit wat zorgt voor een goede look. Het is belangrijk dat het overhemd aangesloten zit op je lichaam zonder dat het knelt als je bijvoorbeeld bukt. Hierbij kun je denken aan een slim fit model. Verder moet je erop letten dat de mouwen niet te lang en niet te wijd zijn.

Stijlvol en modieus op kantoor

Zoals hierboven benoemd denk je niet meteen bij een overhemd met korte mouw aan een zakelijk doeleinde. Tegenwoordig wordt dit wel steeds vaker gedaan. Het hangt natuurlijk wel af van de combinatie, de omgeving en je eigen stijl die je eraan ophangt. Maar wil jij een verpletterende indruk achterlaten, dan kun je zeker eens proberen om met een effen overhemd met slim fit pasvorm de deur binnen te stappen. Reken er maar op dat er meer zullen volgen!

Ben jij benieuwd geworden naar de overhemden met korte mouw? Kijk dan voor meer handige tips, informatie en modellen op de site van overhemden.com.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *