Een ketting maakt jouw outfit helemaal af!

Een ketting maakt jouw outfit helemaal af!

Sieraden zijn altijd mooi om te zien en leuk om te dragen. Je krijgt er complimenten op en je begint helemaal te stralen met een beetje zilver, goud of zelfs diamant. Maar welke past nou het beste bij jou? En hoe match jij jouw ketting het beste met de rest van je kleding of andere sieraden die je al hebt? Belangrijke vragen als je wilt dat je er zo goed mogelijk uit ziet. Maak je maar geen zorgen daar over. Jij weet zelf natuurlijk het beste wat je leuk vind. Maar om toch even wat meer te weten kan je verder lezen. Daar wordt uitgelegd hoe jij er voor kan zorgen dat alles bij elkaar past.

Welke kleur en welk materiaal?

 De belangrijkste factor bij sieraden is welke kleur het is. En hoe je dat kan toepassen op jouw kleding. Met een gouden ketting is het vaak het mooist om dit te dragen op donkere kleuren zoals zwart of donker paars. En als je dit draagt, doe dan geen zilveren oorbellen in. Want dit vloekt vaak zorgt er meteen voor dat het niet meer samen past.
Als jij van je zelf al een redelijk donkere huidskleur hebt, is een gouden ring of ketting voor de hand liggend. Dit is ten eerste een mooi materiaal en geeft een mooie status.
Maar is ook te verkrijgen in andere kleuren. Alle kleuren zijn geel, wit, en rood. De witte kleur valt eigenlijk meteen weg aangezien het lijkt op zilver. Maar rood is heel anders. Ook wel bekend als Rose Gold. 

Het mooie aan de verschillende kleuren goud is dat je dit wel samen kan voegen. Zorg wel dat het kleuren spel ook samengaat met je kleding en niet alleen elkaar aan sterkt. 

Het gebruik van zilver is een veel groter en algemener gebied. Het past op zo goed als alles en het staat iedereen. Maar alsnog kan het te veel gebruikt worden of verkeerd in je stijl. Denk dan bijvoorbeeld aan de kettingen aan een broek, of als je het als oorbellen, ketting en dan ook nog is op een lichte kleur kleding. Dan wordt het allemaal wel erg veel.

Op een zomerjurkje bijvoorbeeld staat het al snel erg leuk. De zachte toevoeging van het kettinkje brengt het samen. En met een minimalistische ketting heb jij al voldoende samenspel.

Houd goed in gedachte bij welke gelegenheden en kledingenstijl jij het meeste gaat dragen voor het kettingen kopen. Zo heb je geen miskoop

Verdere accessoires 

Je horloge, ringen en armbanden. Niet te vergeten bij je outfit. Het is het eindstuk van je stijl, de armen versieren en altijd goed te zien. Ook deze moeten samen kunnen met de kettingen. Ook al denk je dat het niet bij elkaar zit. Het zal opvallen als er verschil zit in kleuren. Mocht je bijvoorbeeld een zwart armbandje hebben, dan komt goud weer naar voren. Maar het kan ook zijn dat in dat zwarte armbandje een beetje zilver is verwerkt. Meteen springt het over. Het is dus een beetje mixen en matchen met wat je al hebt en wat je denkt te gaan dragen.

Floor Steenteugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *